Nachos Supreme – pikkunälkään

No miksei isompaankin nälkään. Meillä tätä valmistetaan erityisesti perjantaisin työviikon päätteeksi; nopea valmistaa ja taatusti aina yhtä hyvää.

1 pss nachos maissilastuja
400 g naudan jauhelihaa
1 pss taco-mausteseosta
1 prk tomaattisalsaa
1 iso sipuli
1 prk cheddar-juustokastiketta
loraus kermaa
1 pss juustoraastetta
(jalopenoja)

1. Kuori ja paista sipuli.
2. Paista jauheliha lähes kypsäksi, lisää taco-mausteseos ja noin 2 dl vettä. Paista seos kokoon, jolloin enimmät vedet ovat haihtuneet.
3. Notkista pienessä kulhossa cheddar-juustokastike kermalla.
4. Kaada maissilastut pellille leivinpaperin päälle.
5. Lisää kaikki ainekset maissilastujen päälle haluamassasi järjestyksessä. Oma järjestykseni on: jauheliha, tomaattisalsa, cheddar ja sipulit.

Lisää vielä lopuksi juustoraastetta kuorrutteeksi ja halutessasi jalopenon siivuja. Uuni 225 astetta, 8-10 minuuttia ja ’avot’.

Kattauksessa en yleensä käytä kirkkaita värejä, mutta tällä kertaa kaapista löytyneet (lahjaksi saadut) kirjavat servetit saivat edustaa mexicolaista iloisuutta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s