Suklaafondant

Netistä ja keittokirjoista löytyy monenlaisia reseptejä suklaafondantille, mutta niistä muokkaamalla ja yhdistelemällä on löytynyt itselle parhaiten maistuva kokonaisuus.

Suklaafondant (4:lle)

Voitele 4 uunin kestävää pientä annosvuokaa ja jauhota pohja tummalla kaakaojauheella.

1 dl sokeria
3 kananmunaa
100 g voita
100 g tummaa suklaata
3/4 dl vehnäjauhoa

1. Vaahdota keskenään sokeri ja kananmunat.
2. Sulata voi kattilassa ja lisää suklaa pieninä paloina sulamaan voin kanssa, sekoita vispilällä tasaiseksi ja lisää vehnäjauhot koko ajan sekoittaen.
3. Yhdistä suklaaseos sokerimunavaahtoon ja sekoita tasaiseksi.
4. Kaada sama määrä taikinaa jokaiseen annosvuokaan ja paista 180 asteessa noin 15 minuuttia.

Tarjoile lämpimänä, mutta vähän jäähtyneenä jäätelön kera. Huomaathan, että tämä jälkiruoka sopii monelle sillä resepti on vähälaktoosinen / laktoositon, riippuen käytetystä suklaasta, voista ja jäätelöstä :-)

Advertisements

2 thoughts on “Suklaafondant

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s