Kinkkumuffinit

Tämä karppaajillekin sopiva kinkkumuffini-resepti on nopea valmistaa ja epäonnistumisen riski on häviävän pieni. Täytteitä voi soveltaa oman mielen ja jääkaapin sisällön mukaan. Mielestäni tämä on erinomainen sekä aamu- että iltapalana.

6 kananmunaa
150 g juustoraastetta (emmental)
1 pss (n. 200g) kinkkusuikaleita/-kuutioita
2 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
2 valkosipulinkynttä tai 1 tl valkosipulijauhetta

Vatkaa ensin kananmunista rakenne rikki ja lisää kaikki muut ainekset. Sekoita hyvin, jotta mausteet levittyvät tasaisesti. Öljyä silikonivuoat pullasutia apuna käyttäen ja jaa taikina vuokiin. Vuoat voivat olla melko täysiä, sillä ilman kohotusainetta ei muffarit paljoa nouse uunissa.

Paista 200 asteessa kunnes muffinit ovat hieman kohonneet ja saaneet väriä pintaan.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s