Hulluna korkkareihin

Talvi on ollut pitkä ja pimeä ja varpaat(kin) tahtovat jo nähdä auringonvalon. Sitä odotellessa pitää vielä kärsiä nämä kevään loskat ja tähän asti olen todennut, että jokainen omistamani talvisaapas vuotaa jostain. Siitä tulikin mieleeni, että tulisipa jo kesä ja korkkarikelit!

Viime päivinä olen ihastellut useiden ulkomaisten verkkokauppojen monipuolista korkokenkien valikoimaa. Tällä kertaa ihastelu johti ostopäätökseen, joka itsessään oli harvinaista minulle, sillä en ole aiemmin tehnyt merkittäviä hankintoja (joita siis kengät ovat!) verkko-ostona toiselta mantereelta. Kerta se ensimmäinenkin ja jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, tilaan varmasti toisenkin kerran.

Hieman jännittää miten tilausprosessi sujuu. Perjantaina tilaamani kengät lähtivät samana iltana (Suomen aikaa) Pohjois-Carolinasta ja lauantaina olivat Louisvillessä, Kentuckyn osavaltiossa. Tätä tietoa voin seurata UPS:n lähetyksen seurantapalvelun kautta. Nähtäväksi jää kuinka monen paikan kautta kenkäni ehtivät matkustaa ennen kuin päätyvät jalkaani.

Ja mitäkö tilasin? Korkkarit. Toisetkin. Ja ei kahta ilman kolmatta. Kyllä, tilasin kolmet ihanuudet samalla kertaa – ihan vaan säästääkseni toimituskuluissa – tämä on se virallinen vastaus kun mies kysyy mihin niitä kaikkia tarvitaan. Nämä 3 paria päätin kotiuttaa lähes 5000 kengän valikoimasta:

I just LOOOVE high heels!!

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Hulluna korkkareihin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s