Juoksukausi avattu

No melkein, sillä uudet lenkkarit on hankittu eli ensi askel juoksukauden aloittamiseksi on jo otettu. Edelliset lenkkarit kuluivat kirjaimellisesti puhki, joten oli aika ostaa tälle keväälle uudet popot. Nyt olisi vain kiire saada ne käyttöön ja mukautumaan omaan jalkaan, jotta pystyisin parin kuukauden kuluttua osallistumaan Naisten Kymppi -tapahtumaan.

Olin viime vuonna ensimmäistä kertaa Naisten 10 km lenkillä ja vähäisellä harjoittelulla sain tulokseksi 1h 10 min. 12 sek. Juoksun jälkeen olinkin raportoinut sosiaalisessa mediassa tämän olleen tuloksena valmistautumisesta, joka sisälsi 90 % lepoa, 8 % laiskuutta ja 2 % treenaamista. Naisten 10 juostaan tänä vuonna 27. toukokuuta ja osallistumismaksu on 42 €, mikäli ilmoittautuminen tapahtuu ennen maaliskuun loppua (myöhemmin 48 €).

Tänä vuonna tavoitteenani on saada kokonaisaika lähemmäs tai jopa alle 1h, mutta edellyttäisi aerobisen kunnon kohottamista ja treenaamisen aloittamista tässä lähiaikoina. Ainakaan kengistä se ei ole kiinni, mutta itsestä riippumattomiin syihin – kuten säähän – on aina hyvä vedota.


Nike FitSole 2

22.5.2011 juoksu kulutti sykemittarin mukaan 715 kcal, joka on aika hyvä kulutus reilun tunnin urheilusta. Juokseminen on tehokasta kalorinpolttoa talvella kertyneelle ’vararavinnolle’ ja aurinkoiset päivät lisäävät intoa päästä jo lenkkipoluille…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s