Grotesk

Groteskin yksi määritelmistä on mielikuvituksen villi tuotos. Tämä ravintola syntyi Tommin (Tuominen) ja Teemun (Aura) mielikuvituksissa neljän vuoden aikana ravintola Demon pienessä ja kuumassa keittiössä. Ravintola, jossa voi oikeasti nauttia viityisästä ilmapiiristä sekä huipputuotteista kohtuuhinnalla ja siinä sivussa saa pitää aidosti hauskaa.

Näin kuvaillaan Groteskin nettisivuilla heidän palveluaan ja ideologiaan. Otimme haasteen vastaan ja lähdimme selvittämään onko ravintola viihtyisä, joka tarjoaa huipputuotteita kohtuuhinnalla.

Pöytävarauksen teimme mieheni kanssa netissä, kuten nykyään useimmat ravintolat sen kannustavat tekemään. Sopii meille. Varausvahvistus tulee sähköpostiin aina kun ravintolan henkilökunta on sen ehtinyt käsittelemään ja muistutusviesti vielä samana päivänä kuin varaus on.

Meidät vastaanotettiin ravintolaan oikein lämminhenkisesti ja se toi jo hyvän fiiliksen illan alkuun. Pöytävarauksemme oli klo 20 lauantai-iltana ja ravintolassa ei tuolloin ollut kuin noin 30 ihmistä. Saimme mukavan ikkunapöydän perimmäisestä kulmasta, josta oli helppoa tarkkailla ravintolan yleisilmettä ja aistia yleistä ilmapiiriä.

Tarjoilija tiedusteli välittömästi pöytään saavuttuamme alkujuomia ja lyhyen keskustelun jälkeen tulevasta menusta, päädyimme kuivaan vaaleanpunaiseen kuohuviiniin (Pol Roger Brut Rose 2002).

Jäimme jännityksellä odottamaan keittiömestarin päivän menuta, joka tulisi sisältämään 5 ruokalajia.

1. alkupala: pinaattikeitto, uppomuna, siianmätiä ja ruohosipulia.

2. alkupala: vasikanlihaa, ankanmaksamoussea, omenahilloketta

3. pääruoka: karitsaa kahdella tapaa, ’perunapallo’

4. suolainen jälkiruoka: juustolautanen (unohdin ottaa kuvan)

5. toinen jälkiruoka: banaanikakkua, suklaavaahtoa, jäätelöä

Kokonaisarvosana (0-5) 4+ – menu erinomainen (vaikka jälkiruokana olisin mieluiten syönyt suklaata), asiakaspalvelu ystävällistä ja viinejä löytyi eri hintaluokista. Ilmapiiri oli viihtyisän rento ja sisustus tyylikäs.

Menu 62 € / hlö ja viinit noin 25 €.

Grotesk – Ludviginkatu 10 / www

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s