Cafe Regatta

Kuvaisin Helsingin omaa punaista tupaa iloiseksi, humoristiseksi ja mutkattomaksi. Kyseessä on Merimelojien majan edustalla oleva ”maalaiskahvila”, joka ei jätä ketään kylmäksi. Kahvila on avoinna joka päivä säävarauksella aamusta auringonlaskuun (9-23). Kahvilassa on pienet sisätilat, jossa mahtuu talvipakkasillakin kahvittelemaan ja piha-aluetta on vuosien varrella laajennettu. Kahvila on tullut minulle tutuksi eri vuodenaikoina ja vuorokaudenaikona jo useamman vuoden ajalta. Aina se jaksaa ihastuttaa eikä varmasti viihtyisyyttä vähennä upea merimaisema.

Kahvila tarjoilee niin makeaa kuin suolaistakin palasta pikkunälkään. Tunnetuimpia lienevät korvapuusteistaan ja siitä, että maksavat asiakkailleen 5 senttiä jokaisesta santsikupista kahvia.
Kahvilan seiniä ja ulkoaluetta viihdyttävät monenlaiset humoristiset tekstit ja esineet. Pihalla on ympäri vuoden mahdollisuus paistaa ’maggaraa’, ja omia makkaroita ei tarvitse kantaa mukana, sillä niitä saa ostettua kahvilasta.

Koirat saavat olla täällä omistajiensa mukana (hyvä+++), joka suurimmassa osassa kahviloita ja terasseja on kielletty. Vaikka itse en koiraa omista, ei muiden koirat minua häiritse, jos ne eivät rähise ihmisille.

Kokonaisarvosana (0-5) 5- > Hyvä palvelu, aina yhtä ihana ilmapiiri ja maistuvat kahvilatuotteet, joissa hinta-laatusuhde kohdillaan. Ainoa miinuspuoli on se, että Regatta on tullut tunnetuksi viime vuosina niin turistien, ulkopaikkakuntalaisten ja paikallisten keskuudessa, joten jonot saattavat kauniina päivänä olla melko toivottomat ja piha kuhisee ihmisiä.

Cafe Regatta – Merikannontie 10, 00260 Helsinki.

Regattan talvi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s