Brunssi: Blue Peter

Blue Peterin sunnuntaibrunssi. Odotukset olivat melko korkealla, sillä olen aiemmin käynyt täällä kohtuullisen hyvätasoisella lounaalla. Teimme etukäteen pöytävarauksen, mutta sinänsä en tiedä olisiko se ollut tarpeellinen, koska jouduimme itse ilmoittautumisen jälkeen etsimään vapaan pöydän.

Alkupalapöytä oli houkutteleva ja varusteltu monenlaisin salaatein, liha- ja kalavaihtoehdoin. Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, löytyi sieltä paljonkin herkkuja omalle lautaselle. Juomapuolelta hintaan sisältyi appelsiini- ja omenamehua sekä vettä.

Pääruokana oli possua, kanaa, uunilohta ja kasviksia – pari nakkiakin sinne sekaan mahtui. Näistä ei jäänyt mikään mieleen erityisellä tavalla, koska alkupalapöytä oli ehdottomasti brunssin paras osa.

Jälkiruokapöydän antimet sisälsivät hedelmiä, marjapiirakkaa ja vaniljakastiketta (kuvassa olevan croissantin nappasin leipäpöydästä). Juuri kun olin masentunut, ettei tarjonnassa ollut mitään suklaata, mieheni toi lautasella palan suklaakakkua. Kakusta jäi kuva ottamatta, sillä olin niin iloinen tästä jälkiruokapöydän täydennyksestä, että päätin hotkaista sen heti ennen kuin joku tulee viemään sen.

Mielestäni tämä kokonaisuus ei vastannut aivan sitä mitä brunssilla yleensä käsitetään. Enempi tämä vastasi perus lounasbuffettia ja siksipä en (ehkä) tänne toista kertaa eksy brunssi silmämääränä. ’Ehkä’ siksi, ettei tämä yhtään huono lounas ollut…

Kokonaisarvosana (0-5) 4-  > alkuruokabuffet erinomainen, asiakaspalvelu ystävällistä ja kuohuviini edullinen. Ilmapiiri oli rento ja remontoitu osa ravintolaa tyylikäs. Henkilökunta huolehti pöytien siisteydestä ripeästi. Merinäköala saa aina lisäpisteitä (muuten arvio olisikin ollut 3½).

Brunssi 20 € / hlö ja kuohuviini 3 € / lasi.

Blue Peter – Vattuniemen puistotie 1 / www

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s