Marokkolainen broileripata

Olen usein löytänyt hyviä ja helppoja reseptejä SOK:n Yhteishyvä Ruoka-liitteestä, joita voi nopeasti arkiruokanakin valmistaa. Tämä seuraava Marokkolainen broileripata on poiminta tämän vuoden helmikuulta. Joitakin määriä mm. mausteissa muutin itse.

4 annosta

4 broilerin fileepihviä tai 400 g fileesuikaleita (maustamattomia)
1 rkl voita ja 1 rkl öljyä
Suolaa ja ruohittua mustapippuria
1 iso sipuli
4 valkosipulinkynttä
1 tl jauhettua juustokuminaa (ja kurkumaa)
½ tl kanelia
½ tl cayennepippuria
1 prk (500 g) paseerattua tomaattia (tai tomaattimurskaa)
1 rkl sokeria

Tarjoile couscousin kanssa ja koristele persiljalla. Couscousin valmistusohje löytyy paketin kyljestä.

  • Kuutio broilerifileet ja ruskista ne voi-öljyseoksessa pannulla.
  • Mausta suolalla ja pippurilla ja nosta syrjään odottamaan.
  • Lisää pannulle kuoritut ja hiononnetut valkosipulit ja sipuli ja muut mausteet. Kääntele hetken ennen kuin lisäät pannulle paseeratun tomaatin.
  • Anna kastikkeen kiehua noin 10 minuuttia.
  • Lisää joukkoon kypsennetyt broileripalat ja hetken kuumentamisen jälkeen tarjoile.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s