Yakkay Tokyo pyöräilykypärä

Kuka voi rehellisesti sanoa, että perinteiset suipot pyöräilykypärät ovat tyylikkäitä. Tyylikkyydestä sinänsä viis, koska kypärän käyttö on ainakin kaupungissa pyöräillessä aivan ehdotonta. Kuitenkin, miksei kypäräkin voisi olla hauska ja hyvännäköinen… siitä se ajatus sitten lähti ja ei kun Googlettamaan. Hakusanalla ’pyöräilykypärä’ löytyi montakin kypärää, joihin totesin ”ei, ei, ei, ei ja ei” – kunnes eteen tuli Tanskalainen Yakkay oli vastaus ”wau”.

Yakkayn idea on, että kypärän ilmettä voi muuttaa helposti ja vaikka vain fiiliksen mukaan. Saatavana on erivärisiä- ja kuosisia hattuja ja lippiksiä, joita voi vaihdella ilman koko kypärän vaihtamista tai vaihtoehtoisesti kypärää voi käyttää sellaisenaan. Nerokas idea. Hattujen alla oleva kypärä on sisältä pehmustettu, istuvuutta voi säätää ja se täyttää EU:n turvallisuusmääräykset.

Suomesta löysin kypärän edullisimmillaan Finnish Design Shopista. Pari kuukautta (kyllä!) asiaa pohdittuani ja kesäkauden ollessa vasta aluillaan, tein viisaan päätöksen ja tilasin Yakkay pöyräilykypärän jota on oikeasti ilo käyttää.

”Jos kuulut ihmisiin, jotka käyttävät päätään, käytät pyöräilykypärää ja jos kuulut myös ihmisiin, jotka arvostavat tyylikkyyttä, käytät YAKKAY-kypärää. Vuonna 2009 lanseeratut YAKKAY-kypärät ovat saavuttaneet hetkessä valtavan suosion ja ne on palkittu jo useilla kansainvälisillä muotoilupalkinnoilla, joiden joukossa ovat muun muassa maailman arvostetuimmat Red Dot Design Award sekä IF Design Award.” (Lainaus ja kuva: Finnish Design Shop)

Edit 3.7.2012: Pyöräilykypärä toimitettiin 5 työpäivän kuluessa. Olin aivan innoissani ja söötiltä kypärä näytti. Valitettavasti S-kokoinenkin kypärä oli itselleni liian suuri eikä se ei istunut tukevasti päähän edes lisäpehmusteiden kanssa. Palautin kypärän ja rahat sain takaisin 2,5 viikossa palautuksesta. Saamani asiakaspalvelu palautukseen liittyen oli ystävällistä ja viesteihin vastattiin ripeästi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s