Kynttilöiden koristelua

Eksyin jokunen päivä sitten Teippitarhan blogiin ja innostuin itse kokeilemaan kotona koristelua teipeillä. En sentään seiniin, huonekaluihin tai oviin – noh, ainakaan vielä… Kohteekseni joutuivat valkoiset kynttilät ja tuikut, jotka saivat uuden sävelen washiteipillä*. Kun näin alkajaisiksi olin ihan vain kokeilumielessä liikenteessä, niin ostin teipin lähimmästä askartelukaupasta, mutta Teippitarhan verkkokaupassa ihastuin jo muutamaan muuhun kuviolliseen teippiin, jotka pitänee pistää tilaukseen:

Kynttilöiden ”tuunauksessa” voi käyttää myös muita materiaaleja. Alla olevassa kuvassa pilarikynttilää kiertää washiteipin alla harmaa paperinauha. Käyttökelpoisia materiaaleja ovat myös erilaiset juutti-, paperinarut ja satiini-, samettinauhat – mielikuvitusta vain kehiin ja kynttilöihin saa ihan uutta juhlan tuntua!

*Masking tape (washi tape, japanilainen teippi, mt riisipaperiteippi) on japanilainen riisipaperista tehty hennosti läpikuultava teippi. Teippi tarttuu hyvin eri materiaaleihin, mutta on todella helppoa saada myös irti jälkeä jättämättä. (Lähde: Teippitarha.fi)

Eikä siinä vielä kaikki: myös kynttilöihin voi kiinnittää koruja – piikillä kiinnitettävän korun voi helposti siirtää kynttilästä toiseen. Kuvan kynttiläkoru on tilattu kivasta Guuglon Sisustuspuodista, mutta Googlesta löytyy hakusanalla ”kynttiläkoru” monta muutakin verkkokauppaa ja voisi kuvitella näitä ilmaantuvan myös muihin kauppoihin syksyn edetessä.

Koristeluintoa lukijoilleni!

Muistakaa paloturvallisuus myös koristeiden kanssa eli älkää jättäkö kynttilää valvomatta ja tarvittaessa poista koristeet ennen kuin poltat kynttilän.

…to be continued…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s