Kimalteleva ovikoriste

Olen omassa ovessani vuosien varrella roikottanut jos jonkinlaisia ovikoristeita, mutta tätä askarrellessa mieleen hiipi ajatus, että miksi ihmeessä ja missä ovikoristeiden alkuperä mahtaa olla. Ystäväni Google ei nopealla vilkaisulla osannut auttaa minua asiassa muuten kuin kertomalla, että Amerikasta tämäkin höpsötys on lähtöisin. Jos joku lukija tietää asiasta enemmän, olisi mahtavaa jos kommentoisit tähän kirjoitukseen!

Olin ostanut vallan toisenlaiset askartelutarvikkeet ovikoristetta varten, mutta useana iltana niitä pyöritellessä en ollut mihinkään variaatioon tyytyväinen. Kuvassa oleva pajusydän tarttui ihan vahingossa mukaan Kodin1:stä, kun hintaakaan ei ollut kuin 5,95 €. Alkuperäisessä sydämessä oli ripustusnaruna punavalkoruudullinen nauha – joka lähti hintalapun myötä roskiin. Tilalle kiinnitin 1,5 cm leveän hopeisen satiininauhan ja totesin sen vielä kaipaavan jotain bling-blingiä. Askartelutarvikkeistani löytyi purkillinen kimalleliimaa ja sillä vetelin sinne tänne pajujen pintaa hopeista kiiltoa.

Annoin kimalleliiman kuivua yön yli ja suihkutin päälle runsaan kerroksen hiuslakkaa – sellaista joka lupaa säihkyvää kiiltoa ja se lupaus toimi myös ovikoristeelleni ja kimalteet pysyvät pidempään paikoillaan.

Btw – kun otetaan huomioon pari muuttuvaa tekijää, niin niistä ovikoristeen askartelutarvikkeista on näillä näkymin tulossa pöytäkoriste kattaukseen… :)

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s