Kartell Componibili

Tiedätte varmasti tunteen, kun säilytystilaa ei ole riittävästi – etenkään sellaiselle pikkusälälle kuten servetit, kynttilät etc. Tämä yhdistettynä siihen, että mihin sijoittaa asunnossa pieniä valonlähteitä kuten pöytälamppuja ilman, että turvautuu ”lamppupöytään” josta on vain yksi hyöty ja (ainakin) kaksi harmia; vie tilaa nurkissa ja ei tuo lisää säilytystilaa.

Ratkaisuna Kartellin Componibili; pieni taso ja sisällä säilytystilaa vaikka aiemmin mainitsemilleni pikkutavaroille.

Kesän lopussa tuo Kartellin hankinta realisoitui ja kiikutin yhden sellaisen kotiin. Alkuun se toimi Pentikin pöytälampun alla, mutta jälleen yksi kynttilälyhty on vallannut paikan. Vaikea valinta oli tehdä väripäätös; hopea, musta vai valkoinen. Valkoiseen päädyin ihan vain sen vuoksi, että sitä oli suoraan Stockan hyllyssä. Pieni varoituksen sana tästä valkoisesta pitäville, että väri ei ole puhdas valkoinen eli sijoittelun kanssa tarkkana kuin porkkana, jottei muut puhtaamman valkoiset kalusteet näytä liian kirkkailta ja Componibili likaiselta keltaiselta. Väri hieman kermaan taittava. Onneksi meillä on ruokailuryhmä puuta ja tuolit maalattua ei-niin-valkoista-sävyä.

Tyytyväinen olen kuitenkin tuohon hankintaan ollut. Säilytyskalusteen korkeus on hieman alle 60 cm ja halkaisija noin 30 cm – säilytystilaa on siis ihan kivasti. Siivouspäivinä positiivista on myös kalusteen kevyt rakenne, mutta kuitenkin se pysyy tukevasti lattialla pohjassa olevan kumirenkaan avulla. Harkinnassa olisi nyt toinen samanlainen, sillä Stockmann tarjoaa joulukuussa kanta-asiakkailleen tämän 3-osaisen Componibilin hintaan 90 € (norm. 113 €), katso tuote tästä →

Nykyinen on kotona keittiön nurkassa, toiselle olisi sijainniksi mietittynä eteinen (avainsanat: käsineet, pipot…) – olenpa nähnyt näitä myös kylpyhuoneessa eräällä ystävälläni, joten why not jos tilaa on :)

Kartell_C

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s