Ruokapöytä – Huuto.net (vol. 3)

Olenkin jo kertonut tehneeni Huuto.netistä monta ihanaa löytöä. Blogissani aiemmat kirjoitukset ovat olleet virkatusta matosta ja villasukista eli vähän pienemmistä hankinnoista. Ei siinä vielä todellakaan kaikki. Huudon hankinnoista olen kuitenkin ehkä eniten ylpeä ruokapöydästäni.

Ruokapöydän hankin melko tarkalleen 3 vuotta sitten pieneen yksiöön enkä ole ostosta koskaan katunut. Vaikka itse pidän hurjasti valkoisista huonekaluista, tämän pöydän rosoisuus ja puinen pinta viehättää aina vain.

Pöydän tarina on sellainen, että pariskunta (jossa mies puuseppä) oli suunnitellut ja valmistanut pöydän omaan käyttöönsä, mutta ei ollutkaan sopinut sille varattuun tilaan, joten myivät sen edullisesti pois ja tekivät tilalle toisen. Pariskunta jopa toi tämän pöydän minulle hyvin pientä korvausta vastaan ja avuliainta oli, että he kantoivat sen kanssani kerrostalon 6. kerrokseen, kun hissiin tämä ei mitenkään sopinut. Pöytää myytiin huutokaupalla ja muitakin kiinnostuneita oli, mutta minä taisin olla päättäväisin.

Teetin pöydälle paksun iskunkestävän lasin, jottei puupinta kärsisi käytössä ja lankkujen väliin ei pääsisi roskia. Tämä ihastuttava pöytä on lähes neliön mallinen, joten jokaiselle sivulle mahtuu 2 ruokailijaa. Tällä hetkellä pöydän ympärillä on kuitenkin vain 6 tuolia, sillä molemmissa ”päädyissä” on leveähköt oikeasti antiikkiset tuolit. Pöytä on kestänyt parit muutotkin oikein hyvin ja asunnot ovat melkeimpä valikoituneet sen mukaan, että pöydän on mahduttava ja sovittava myös uuteen kotiin.

Moni ystävänikin on jo ehtinyt vuosien varrella pöytää ihailemaan ja tarjolla olisi monta ottajaa, jos sattuisin kyllästymään. Siitä ei kyllä ole mitään merkkejä vielä ilmassa eli ei kannata pidättää hengitystä :)

Kuvasin pöydän ilman mitään koristeita, jotta se näkyisi mahdollisimman aitona ja pöydässä olevat tekstitkin näkyvät kokonaisuutena. Se mikä kuvista ei käy kovin selkeästi ilmi, niin pöydän alla oleva simppeli runko on valkoinen (4 jalkaa ja tukikehikko).

Pöydän jokaisella sivulla on yksi maalattu teksti.

Poyta2

Poyta1

Poyta2
Poyta3

Alla olevassa kuvassa pöytä on aiemmassa asunnossamme, ja kuvan on ottanut ihan oikea valokuvaaja (jonka nimen lisään tähän, kunhan muistan sen…).

Poyta4

Jos vaan tilaa on, suosittelen ehdottomasti neliön mallista ruokapöytää: istujia mahtuu ympärille mukavasti, kaikki näkee toisensa hyvin ja keskusteleminen on helppoa ja mikä parasta – keskelle pöytää mahtuu runsaasti tarjoiluastioita.

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s