Tokyo55

Sushiin jää niin koukkuun ja toisinaan on ihan pakko saada sushia – mitä niihin oikein lisätään. Montaa vastaavaa minulle ’riippuvuutta’ aiheuttavaa ruokaa ei ole ja jos suklaa ja salmiakki jätetään pois laskuista, niin eihän niitä sitten muita ollutkaan… ;)

Useammassakin helsinkiläisessä ravintolassa olen sushia syönyt ja kärkisijoilla ehdottomasti ovat Töölöläiset Umeshu ja Tokyo55. Ravintolat ovat pienehköjä ja suosittuja, joten pöytävaraukset ovat välttämättömiä, mikäli haluaa pe-la iltana syömään päästä. Onneksi myös take awayna sushia saa, mutta ainakin Tokyo55:ssä hieman pienemmällä valikoimalla.

Tokyo55:ssä olen useamman kerran käynyt ja aina yhtä ihastunut tuoreisiin ja hyviin raaka-aineisiin, ystävälliseen asiakaspalveluun ja ihanaan sisustukseen. Suosittelen ehdottomasti varaamaan pöydän yläkerrasta (ts. katutasosta) – se on paljon tunnelmallisempi kuin alakerta ja mielestäni ylhäällä myös palvelu toimii paremmin.

Ruokasuosituksia, joista itse pidän kovasti:

Alkupaloista rapea ankkasalaatti (12 €) ja riimihärkää lime-soijakastikkeella (12 €). Aivan huippuja molemmat eikä mitenkään erityisen pieniä annoksia.

Susheista tämän hetken suosikkeina toimii nigireistä melko perinteinen grillattu lohi (4,20 €/2kpl) ja Emperormaki (lohi, rapu, tonnikala ja avocadorulla,pankolla leivitetty. chilimajoneesi ja aiolia – 13 €/8kpl). Tämä setti valikoitui viimeksi mieheni kanssa ravintolassa käydessäni, ja tältä reissulta kuvat alla – NAM!

Tokyo55_1Tokyo55_2

Kokonaisarvosana (1-5): . Kuten sanottua, täällä vaan kaikki toimii just niin kuin pitääkin ja hinta on mielestäni kohdillaan laatuunsa nähden. Täysiä pisteitä en anna sen vuoksi, etten ole koskaan päässyt jälkiruokaan asti, kun olen keskittynyt varsinaiseen ruokaan tai ottanut susheja mukaan. Tykkään ja suosittelen.

Tokyo55 – Runeberginkatu 55, 00260 Helsinki – www

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s