Sisustusshoppailua Madeiralla

Madeiran pääkaupungissa Funchalissa ja sen läheisyydessä on erinomaiset mahdollisuudet shoppailuun. Kauppakeskuksia on useita ja ne ovat jokseenkin hienompia kuin Suomessa. Kiinnitin myös huomiota siihen, että jos meni vaikkapa kaikille täälläkin tuttuun Zaraan, niin Suomessa niitä ei pidetä erityisen siisteinä ja vaatteita ojennuksessa ja pinoja suorissa. Sen sijaan Funchalissa Zarat olivat upeita, vaatteet kauniisti esillä ja tuntui kuin olisi astunut ”parempaankin” liikkeeseen ja hinnat vähintään 20-30% halvemmat kuin Suomessa samoista tuotteista. Funchalissa vaatteita, kenkiä ja laukkuja löytyy moneen makuun ja suomalaisittain verrattuna edulliseen hintaan. Suosittelen lähtemään Madeiralle vajaan matkalaukun ja täyden lompakon kera, jos ostoksia tykkää tehdä. Niin minäkin teen ensi kerralla.

(Tähän väliin lyhyesti pari faktaa: matkalaukkuni painoi lähtiessä 17 kg ja tullessa 25 kg – päättele itse. Meinasin joutua maksamaan lisämaksua lentokentällä, mutta armahtivat ukaasien kera kiinnittämään huomiota jatkossa painorajoihin. Ei vaan virkailija tiennyt kuinka paljon olin kiinnittänyt huomiota, sillä muuten olisi ollut pari muutakin laukkua matkassa.)

Sisustamisesta. Saaren huonekalukaupoissa ei ollut kehumista, ainakaan niissä muutamissa joihin törmäsin; hieman nuhjuisia ”lääst siison”-tuotteita ja paljon kellertäviä puunvärisiä ja mahonkisia kalusteita. Jos saarella asuisin, joutuisin tilaamaan kalusteet muualta (missäköhän olisi lähin Ikea?).

Sisustusliikkeitä kuitenkin löytyi muutama ihana, joista ehdoton lempparini Zara Home.

Zara1

Zara2

Hyvälle toiselle sijalle sisustuskaupoista suoriutui a Loja do Gato Preto.

Gato1

Gato3

Gato2

Uhlalaa, tuossa yllä olevassa kuvassa valkoinen rahi – rakastuin ensi silmäyksellä – pohdin pääni puhki miten sen kuljettaisin Suomeen, mutta masennuin ajatukseen lentoyhtiön perimästä lisämaksusta, joka olisi enemmän kuin rahi itsessään. Nyyh! Valkoista (keino)nahkaa ja kyljessä upotettuja dimangeja – <3 !! Mieltä jäi kaihertamaan, myös kuvassa oleva harmaa tekoturkispeite…

Paljon ihanuuksia kuten kuvistakin voi havaita ja molemmista kaupoista tarttui mukaan pieniä juttuja (lue > matkalaukkuun mahtuvia): Zarasta pari Kitchen -keittiöpyyhettä, hopeisia servettejä ja huonetuoksu sekä a Loja do Gato Pretosta ihana purkki keittiövälineille.

Zara3

Zara4

Gato4

Katso myös aiemmat kirjoitukseni Madeiran matkalta:

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s