Monte Etna

Heti alkuun tarkennuksena, että artikkeli ei käsittele Sisiliassa olevaa tulivuorta :)

Helsingin Sörnäinen ei ole niitä parhaimpia alueita, joista etsisin hyvää ruokaravintolaa 6 hengen naisporukalle. Sinne kuitenkin menimme, koska huhujen mukaan ”Kurvissa” on hyvä Italialainen ravintola ja ainakin minun on vaikea italialaisesta ruuasta kieltäytyä (johtunee koukuttavista hiilareista pastan muodossa).

Ravintolassa perjantainen alkuilta ei ainakaan ollut vilkkaimmasta päästä ja saimme pöydän ikkunan ääreltä. Ikkunapöytä näillä seuduilla ei ehkä ole tunnelmallisin valinta (ymmärtänet jos olet seudulla kulkenut, etenkin iltaisin), mutta ihan kiva siinä on sivusta katsella vilkasta Hämeentien liikennettä. Bussipysäkit sopivasti ravintolan kohdalla.

Vastaanotto ravintolassa oli ihan perussettiä: pöytiinohjaus ja ruokalistat eteen. Ravintolassa ei ollut juurikaan ruuhkaa, ja nälkä ei ehtinyt juurikaan kasvaa annoksia odotellessa. Siltä osin palvelu oli reipasta, mutta muuten siinä onkin sitten parantamisen varaa. Tarjoilija ei ylimääräisiä puhunut tai kysellyt mitään koko sinä aikana kun olimme siellä – ei edes lisämyyntiä juomien osalta. Viinipullon sai tarjouksessa 19 eurolla, joka oli heidän ”talonviini” – tämänkin huomaisimme vain pöydässä olevasta mainoksesta eli ei mitenkään tarjoilijan suosittelemana. Tais tulla vain pakollinen ”maistuiko” kun haki lautasia pois pöydistä. Mutta itse ruokaan, näillä eväillä mentiin:

MonteEtna02

^^^Salaatti (13,90 e).
^^Tortellonipastaa pinaatti-ricottajuustotäytteellä (14,90 e).
^Gratinoituja cannelloneja pinaatti-ricottajuustotäytteellä, kermainen tomaattikastike (14,90 e).

MonteEtna03

^^ Talon tiramisù mascarponevaahdolla (8,20 e).
^Lämmin suklaakakku vaniljajäätelön kera (8,20 e).

MonteEtna01

Italialainen jäätelöunelma (7,20 e).

Kokonaisarvosana (1-5): . Täytyy sanoa, että yllätyin positiivisesti ja saattaisin mennä uudelleenkin. Pastat hyviä, mutta ei kuitenkaan mitään erikoisia, josta antaisin enemmän pisteitä. Annokset kohtuullisen kokoisia ja pääruokien hinta-laatusuhde melko kohdillaan, vaikkakin 15 e pastasta on jo kipurajoilla. Jälkiruokien hinnat liki ’fine dining’-ravintoloiden tasolla (=liian kalliita tänne) ja jäätelö törkeästi ylihinnoiteltu, koska ”unelma” ei sisältänyt muuta kuin jäätelöä pinossa. Jälkkärikakut hyviä, joita kävin rääppimässä naapureiden lautasilta (siis ihan vaan omasta pöytäseurueesta), koska heikolla ja erittäin väärällä hetkellä päätin keventää ja ottaa jäätelöä. Sisustus oikein viihtyisä ja siisti, koska muuten olisin leimannut paikan Rossoksi pizza-pasta painotteisten ruokien vuoksi :) Asiakaspalvelusta miinustan pisteissä.

Ravintola Monte Etna – Hämeentie 31, 00500 Hki – www

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s