Keltainen [vol 3] ja pettymys

Jatkan nyt vielä samasta teemasta kuin kaksi aiempaa kirjoitusta, kun nimittäin H&M:ltä tilaamani keltaiset tyynynpäälliset saapuivat. Paketin avaamisesta noin sekunnin sadasosassa totesin, että eihän ne ole keltaiset. Ei vaikka katsoisin missä valossa miten päin tahansa (kyllä, olen hyvin pedantti värien sävyjen suhteen). Ne on keltavihreät, kuten nuo keltaisen kynttilän rinnalla ottamani kuvat todentavat (vaikkakaan ei aivan yhtä selvästi kuin luonnossa). Vieläpä vertailun vuoksi tuossa alla H&M verkkokaupasta poimitut myyntikuvat tyynyliinalle, joissa on mielestäni melko selvä ero.

Voi moro mikä henkinen pettymys tämä olikaan, joka saa kohta luopumaan koko ’keltaisen kevään’ -ajatuksesta. Jos joku tahtoo nuo tyynynpäälliset (joita ei enää verkkokaupassakaan ole myynnissä) – viestiä tähän postaukseen tai vaikka sähköpostiin whiteandsweet@gmail.com. Halvalla lähtee. Toisen harmistus voi olla toisen onni eli tyynynpäälliset saivat uuden kodin Mikkelistä!

Samaten jos jollain lukijalla on vinkkejä mistä löytäisin korvaavat keltaiset tyynynpäälliset, olisin kovin kiitollinen! Otan myös muita väriehdotuksia vastaan valkoisen, mustan/harmaan ja hopean rinnalle – mikä vaikkapa itselläsi toimii tai on kevään väri?

Tyynynpaalliset

Yellow_pillow

Hauskaa tiistaita!

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s