Tonfisk Designin uutuus: Newton

Yksi suosikkini suomalaisista sisustuksen verkkokaupoista on ollut jo toista vuotta Sisustusgalleria Paloranta. Heiltä saa erittäin hyvää asiakaspalvelua, nopeat toimitukset, edulliset toimituskulut ja hinnoittelu on tuotteissa kohdillaan. Klikkaa kauppaan.

Tänään heidän uutiskirjeensä ilahdutti kovasti, kun löysin [mielestäni] huippu-uutuuden – haitaksi ei ollut myöskään etu uutiskirjeen tilanneille eli -5% kaikista verkkokaupan tuotteista (hoks, hoks, tilaa uutiskirje). Sitten siitä uutuudesta: Newton – sokerikon ja kermakon yhdistelmä. Olin jotekin ihan innoissani tuosta ideasta ja kliksutin sen välittömästi ostoskoriini. Voi kuinka näppärää kattaa pöytään vain yksi astia kahta tuotetta varten eikä ”kahvipöydässä” tarvitse kierrättää kahta kippoa. Pakko sanoa: naisen suunnittelema :) Jos tuo vaan toimii kuten lupaa, pidän tätä nerokkaana ratkaisuna – ehkä jopa uuden hittituotteen ainesta kodin kattaukseen?

Hinta: Paloranta 29 €/kpl, Finnish Design Shop 49 €/kpl – kummasta ostaisit? Hifistelijöille löytyy myös ylellisempi versio, jossa sokerikko on kullattu sisältä aidolla kullalla. Hinta 89 € / Finnish Design Shop.

KerSorikko

Newton on maitokaatimen/kermakon sekä sokerikon yhdistelmä. Sokerikko asetetaan maitokaatimen päälle, jossa se painovoiman ansiosta pysyy vakaana ja tukevasti paikallaan kaataessasi maitoa kahviin – ehkäpä tuotteen nimikin ”Newton” tulee tuosta perusideasta. Sokeri pysyy sille tarkoitetussa kupissa vaikka maitokaatimen kääntäisi ylösalaisin. Osat ovat irroitettavissa toisistaan, konepesun kestäviä. 

Mustaa tai valkoista vitroposliinia.
Kermakko 18cl ja Sokerikko 7cl: halkaisija 8cm, korkeus 12cm. 

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s