Shoppailua Stockmannilla

Taas niitä saa. Nimittäin Stockmannin kanta-asiakkaiden etuseteleitä. Juuri sopivaan aikaan. Helmikuu kun alkaa olla kevään odottamista tulvillaan ja myös sitä kuuluisaa ’kevätmasennusta’, johon parasta terapiaa on shoppailu kirkkaiden loisteputkien alla.

Haluatteko vielä kuulla mun kevään värivalinnasta kodin sisustuksessa? ;) Keltainen, mutta vain tulppaaneissa tai kukissa yleensäkin. Totesin, että yritän huijata vain itseäni ’muka’ lisäämällä väriä sisustukseen, vieläpä noin huomiota herättävällä värillä. Sen sijaan pyrkisin hakemaan ”bling-blingin” tilalle/rinnalle hieman luontoa; greigeä [=sävy harmaan ja ruskean väliltä] ja luonnonmateriaaleja. Päävärinä toki pysyy valkoinen, musta ja harmaa. Tämä mielessäni tein ostoslistan kuvakollaasin muodossa:

Stocka

Muuten sain kaiken mitä etsinkin (ja vähän päälle), mutta Villa Stockmannin pellava- ja silkkityynynpäälliset jäivät saamatta – tai no ei aivan kokonaan, sillä tein niistä varauksen ja saan kunhan niitä päävarastolta saapuu myymälään. Sisustustyynyt olen suunnitellut laittavani valkoiselle sohvalle, jossa tällä hetkellä on kahta sorttia hopeisia tyynyjä.

Nomess Copenhagen Milky Box A4 big -säilytyslaatikot ovat kuin tehtyjä Ikean Bestå kaappiin, jonka syvyys on 40 cm. Pidin tuosta valkoisesta ”huurre”muovista, kun kaikki sisällä olevat tavarat eivät näy läpi. Vetolaatikot (ilman ulkonevaa kahvaa) ovat kätevät kaapin sisällä.

Jos et vielä omista Stockan kanta-asiakaskorttia, saa sen kuulemma veloituksetta helmikuussa ja tietty ne etusetelit! Eikä ole väliä, jos et asu aivan tavaratalon lähettyvillä, sillä Stockan verkkokauppa on tätä nykyä monipuolinen, helppo käyttää ja toimitukset tulevat kohtuullisen nopeasti.

Rentoa lauantai-iltaa!

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s