Brunssi: Asia I

Mieheni oli ostanut erään diilipalvelun kautta aasialaisen sunnuntaibrunssin Asia I:een, jonka käytimme pari viikkoa sitten. Ravintola sijaitsee Hietalahden torin lähellä, meren rannalla eli ihanteellisella paikalla etenkin kesällä – nyt toki maisemat koostuivat vain lumesta ja jäästä. Brunssilla oli melko paljon väkeä eri kieli- ja ikäryhmistä – moni varmaankin saman diilitarjouksen vuoksi. Saimme ravintolassa ihan kivan ikkunapöydän kahdelle, josta pystyi sivusilmällä seurailla ohikulkevia lenkkeilijöitä.

Buffapöytä koostui alkupaloista ja lämpimistä ruuista. Ensimmäisestä fiiliksestä täytyy sanoa, että esillepanoon ei oltu juurikaan panostettu ja henkilökunta ei erityisemmin huolehtinut pöydän siisteydestä.

Alkupalat olivat lähinnä karkeaa porkkanaraastetta, isoja tomaatinpaloja ja kurkkusiivuja. Tähän yhdistin susheja, joita oli tarjolla. Sushit eivät mielestäni olleet ihan tuoreita, jonka paljasti niiden samanaikainen tahmaisuus ja kuivuus – riisi oli ehtinyt tiivistyä/kuivua melkoisen paljon. No, riittävästi soijaa niin syön melkein mitä vaan :)

Lämpimissä ruuissa oli pääajatuksena ’runsaasti hiilareita ja proteiineissa säästäen’. Hyviä olivat kuvassakin olevat ”riisi-kananyytit” (varmaan näille on joku oikeakin nimi) – kanaa sai nyytistä etsimällä etsiä tai ehkä sen korvasi vain riisien keittäminen kanaliemessä. En ollut vastaavia aiemmin syönyt, joten en tiedä olisiko seassa pitänyt olla kananpaloja? Maistuivat kylläkin soijan kanssa hyviltä. Muutoin tyydyin ottamaan nuudelia, kevätrullan, riisiä ja runsaasti inkivääriä. Mieheni lautaselta löytyi myös possusta valmistettuja tuotteita, joita en itse syö.

Asia_I

Jälkiruokaa brunssi ei kahvin lisäksi sisältänyt – en nimittäin laske kuivaakin kuivempia mauttomia kakunpaloja edes jälkiruuaksi. Ravintola tekisi paremmin, jos jättäisivät nuokin pois.

Kokonaisarvosana (0-5) 1½: Sijainti kiva, etenkin kesää ajatellen. Henkilökunta kiireistä eikä erityisen palvelualtista tai asiakkaita huomioivia. Ravintolan sisustus viihtyisä, mutta koska ravintolaan kuitenkin mennään ruuan vuoksi, pitäisi panostaa tarjolla olevaan valikoimaan ja tarjoilupöydän siisteyteen. Valikoima oli suppea enkä ikinä maksaisi tuolla yhdestä brunssista 16 euroa – se, että maksoimme yhteensä sen verran kahdesta annoksesta, niin menee kipurajoilla siihen nähden mitä vastineeksi sai. En suosittele brunssia eikä mielestäni tarjonta antanut viitteitä siitä, että illallisellakaan saisi loistavaa aasialaista / kiinalaista ruokaa.

Asia I – Hietalahdenranta 6, 00120 Helsinki / www

Hieman negatiivisesta brunssiarvostelusta huolimatta toivottelen ihanaa [harmaata] lauantaipäivää kaikille :) Tänään ajattelin piristää itseäni shoppailukierroksella parissa sisustusliikkeessä ja illalla valmistaa katkarapupastaa…

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.
Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Brunssi: Asia I

  1. Huli sanoo:

    Asia I on kyllä mystinen paikka. Vuokran luulisi olevan pilvissä, mutta silti sapuska on vähän sellaista huoltsikkaruokaa.. Paikalle pitäisi saada joku upea ravintola, jossa olisi sekä puitteet että ruoka kunnossa.

    • White and Sweet sanoo:

      Juur näin! Odotin paikalta paljon enemmän ulkoisten puitteiden vuoksi ja ehkä siksi pettymys oli sitäkin karvaampi. Jos ei taso tuosta parane, voinee sanoa jo nyt ettei ravintolalla ole pitkä tulevaisuus edessä. Ehkä siihen sitten tulee tilalle joku upea ihana paikka :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s