Meikkisiveltimien säilytys

Arki on huomattavasti helpompaa, kun tietyt rutiinit ovat hyvin organisoituja. Yksi asia näistä rutiineista on meikkaus aamulla, joka valitettavan usein tapahtuu väsyneenä kun en ole yhtään aamuihminen. Tällöin arkimeikit ja tarvikkeet tulee olla helposti saatavilla ja löytää nopeasti etsimänsä. Mitään meikkauspöytää minulla ei ole eikä mun juttu ole meikata myöskään kylppärissä. Sen sijaan meikkaus hoituu sängyllä / sohvalla istuen hyvässä kohtuullisessa valaistuksessa. Mun henkilökohtainen niksipirkkani aamuihin on siveltimien säilytys. Minulla on niitä varten tuunattu hammasharjakotelo :)

MakeUp

Yhteen koteloon olen mahduttanut 8 tärkeintä sivellintä, josta kuitenkin päivittäin käytän ehkä kolmea, mutta tarvittaessa on koko repertuaari käytössä. Hammasharjakotelossa riittää pituus siveltimille ja värejä on moneen makuun saatavilla. Itselläni aiempi oli kirkasta/läpinäkyvää muovia ja nykyinen valkoinen. Siveltimet kun ovat hyvässä ojennuksessa, niin heti näkee missä mikäkin on.

Miten sinä helpotat arkiaamujen meikkaamista? :)

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.

2 kommenttia artikkeliin ”Meikkisiveltimien säilytys

  1. Huli sanoo:

    Onpas hyvä idea! Itse säilytän meikkejä näkyvillä, mutta sudit pidän visusti kaappien sisällä, sillä ne likaantuvat todella nopeasti. Kukaan ei varmaan haluaa hieroa naamaansa turhaa likaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s