Uudet sisustustyynyt – tykkään!

Viime aikoina on ollut ilmassa olohuonetta koskevaa väri- ja sisustustyyny-kriisiä, joista en edes täällä kehtaa kirjoitella. Kriisi on ilmennyt siten, että olen tilannut varmaan kymmenen erilaista sisustustyynyä ja palauttanut samaa tietä takaisin, koska värit eivät ole miellyttäneet. Opin kantapään kautta, ettei uusien tyynyjen tilaaminen netistä olekaan kovin helppoa, koska verkkokauppojen kuvat eivät aina tee oikeutta väreille. Pakko oli siis kävellä ihan itse kauppaan hypistelemään ja vertailemaan värisävyjä.

Pari viikkoa sitten kävinkin Stockalta varaamassa muutamat sisustustyynyjen päälliset, ja vihdoin pääsin niitä kotona kokeilemaan. Tavoitteenani oli saada aiempien bling-bling-glitter-tyynyjen tilalle jotain pehmeitä sävyjä ja hieman greigeä. Uusissa tyynyissä on edelleen hopeista hohdetta, mutta melko hillitysti. Kuviollinen musta/harmaa-valkoinen on näistä matalahohteisin tai mattaisin ja pidän sen tyynyn suuresta, hieman epätarkasta kuvioinnista oikein paljon. Kuvissa esiintyvää pellavaista lukuunottamatta muut ovat materiaaliltaan silkkiä.

White

Näillä mennään taas jokunen aika eteenpäin ja lopetin haihattelun siitä keltaisesta sisustamisessa. Ja aaah, valkoiset tulppaanit – tuplatykkään!

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s