Sonoro Cubo

Olen melko aktiivinen musiikin kuuntelija, mutta en missään tapauksessa mikään hifistelijä laitteiden suhteen – eikä onnekseni mieskään ole. Sen sijaan arvostan käytännöllisyyttä, josta kerron kohta tarkemmin.

Töissä kuuntelen musiikit tietokoneelta Spotifyn kautta, työmatkoilla iPodilta, mutta kotona tykkään että sitä varten on ihan oikeat ’stereot’. Kotona kuuntelen ylivoimaisesti eniten radiota (kyllä, luit oikein!), mutta parhaita rallatuksia kuuntelen myös cd:ltä tai iPodilta – melko ’lääst siison’-meininkiä vai mitä ;)

Stereoiden valinnassa tärkeintä oli hyvälaatuinen ääni myös hieman kovemmallakin volyymilla soitettuna [sorry naapurit jos meillä ei ole samanlainen musiikkimaku], laitteen ulkonäkö koska en halua piilottaa sitä mihinkään kaappiin eikä kaiuttimet saa olla erilliset itse laitteesta, koska a) usein ne ovat melko rumat, b) en halua uusia pölynkerääjiä ja c) niiden sijoittelu vaatii korkeampaa tutkintoa parhaan äänenlaadun saamiseksi. Näillä kriteereillä valintani oli suoraan sanottuna helppo: Sonoro Cubo.

Sonoro

Tämä ihana laite soi kuin unelma (360° ympärisäteilevää ääntä), voin kiinnittää siihen lisälaitteella iPodin, vie vähän tilaa, kaunis pitää esillä ja se on valkoinen <3 Cubon puukotelo on käsityönä valmistettu, päällystetty ruiskumaalauksella ja kiiltävällä lakalla. Meillä asuva Sonoro Cubo on korkeakiiltoinen valkoisilta osiltaan ja muuten mattahopeaa.

Lisätietoja Sonoro Audio (www). Kannattaa käydä kurkkimassa galleriasta kaikki Cubon herkulliset värit – myös bambu ja tammi, jotka sopivat skandinaavisempaan sisustukseen täydellisesti.

Melkoinen söpöliini vai mitä? :)

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.
Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Sonoro Cubo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s