Annon uudet lakanat

Meillä on ollut miehen kanssa käytössä yhteinen tuplapeitto, mutta siihen tuli nyt piste kun kyllästyin hankalaan lakanoiden vaihtoprojektiin. Jos et ole itse kokeillut niin voin kertoa, että pussilakanan laittaminen tupla[untuva]peiton päälle on hankalaa. Se vaatii notkeutta, kestävyyttä ja pitkää pinnaa, ainakin jos tehtävään lähtee yksin. Toinen rasittava puoli on siinä, ettei tuplapeitto mahdu mihinkään tavalliseen pesukoneeseen – ainakaan siihen kapeaan päältä täytettävään, joka meillä on eli se pitäisi aina käyttää pesulassa. Tämä peittokoon vaihtaminen aiheuttaa toki myös lakanavaraston uusimista ja siitä tässä postauksessa.

Bye-bye Luhta ja welcome Anno!

Tammikuun alussa haikailin Luhdan Origami -lakanoiden perään ja liian kauan olen niitä joutunut kaupoista etsimään. Tuloksetta. Onneksi tänä aamuna Hesaria lukiessa huomasin, että Kodin1:ssä oli 30% alennuksessa (24.2.2013 asti) Annon Siru-lakana, joka henkii samanlaista kuviointia kuin tuo Origami. Aivan loistavaa!! Värivaihtoehtoina oli harmaan lisäksi keltainen ja mintunvihreä.

Anno_lakanat

Tällä hetkellä olen kartuttanut lakanavarastoamme kolmella uudella 150×200 pussilakanasetillä; Kodin1, Ikea ja H&M – yllättäen värimaailma on kaikissa sama harmaa-valkoinen :) Samalla voin tehdä vertailevaa tutkimusta näiden kolmen yrityksen lakanoista, jotka ovat suunnilleen samasta hintaluokasta. Btw: Mitä Sinä pidät Ikean lakanoista? Mielestäni 20-30 euron arvoisissa lakanoissa on hinta-laatusuhde kohdillaan ja pesussa säilyttävät kutinsa melko hyvin. Mutta. Mikä ihme ruotsalaisia vaivaa, ettei lakanoissa ole saumojen kohdalla niitä kädensijan aukkoja, jotka helpottavat lakanoiden vaihtoa!?!? Mahdanko olla ainoa, joka tätä ihmettelee… :D

Kuvat lainattu täältä, täältä ja täältä.

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.
Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Annon uudet lakanat

 1. Davina sanoo:

  Hei, meillä on kans yksi iso untuvatäkki, en taas IKINÄ vaihtaisin !! =) Kyllä on hankalaa Ikean pussilakanoita käyttää kun niissä ei ole aukkoja mutta siihen tottuu. En ole oikein muita ostanutkaan kun Ikean sänkyvaatteita koska ne ovat minun mielestä parhaat siihen hintaa. Sen sijaan, minä vien kaikki sänkyvaatteet pesulaan, niin täkit tyynyt kuten myös lakanat. On niin mukava kun voi laittaa puhtaita tavaroita kaappiin heti ilman paljon työtä. =)

 2. Sarp sanoo:

  Ai sekö on tahallista. Luulin ostaneeni maanantaikappaleen. No kyllä hemmetissä ihmettelen, kun saa sukeltaa pussin sisään että saa kunnolla paikoilleen. Olen jopa miettinyt reikien saksimista ;).

  • White and Sweet sanoo:

   Kyllä on tahallista tai sitten Ikean suunnittelijoilla on vain kieroutunut huumorintaju :D Samaa olen miettinyt, että jos A) ottaisin äidiltä ompelukoneen lainaan, koska B) tekisin reiät pussilakanoihin ja sen jälkeen C) siksakkaisin ne reunat ettei purkaudu pesussa/käytössä… toimisikohan? :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s