Valaisin pohdintaa

Mainitsinkin jo aiemmin, että uusi koti häämöttää vielä maaliskuun puolella :) Uuteen kotiin on kiva miettiä jo etukäteen mitä tarvitaan olemassa olevien kalusteiden lisäksi ja miten niitä (sekä uusia että vanhoja) sijoittelisi uusiin tiloihin. Selvää on jo tässä vaiheessa, että yksi valaisin on liian vähän huonelukuun nähden. Tämän hetkisten pohdintojen valossa uuden kattolampun saa keittiö.

Uusi keittiö on ihan mukavan kokoinen tila, mutta sinne sijoitetaan vain pienehkö ruokapöytä ns. ”aamiaispöytä”. Varsinainen ihana ruokapöytämme sijoitetaan olohuoneeseen, jossa ne kaikki lukemattomat gourmet-illalliskutsut vietetään ;)

Keittiön kiinteät kalusteet ovat mattavalkoiset pieniä alumiinisia yksityiskohtia lukuunottamatta ja työtaso on tummanharmaa. Ruokailuryhmä tulee olemaan [ehkä] kokovalkoinen. Pienen ruokapöydän päälle olisi tarkoitus saada mittasuhteiltaan sopiva valaisin ja seuraavia olen mielikuvissani pyöritellyt.

Valaisimet

Artek by Alvar Aalto A330S Golden Bell, Muuto Myy, Frandsen Bazar, Frandsen Joker, Frandsen Ball, Ikea Foto, Secto Design.

Tuolla vilahtelee pari keltaista valaisinta ihan vain siksi, että eihän sitä koskaan tiedä… ;) Musta tai valkoinen olisi pidemmällä tähtäimellä järkevä valinta – kaikkia mainittuja malleja saa kummassakin värissä. Secto taitaa olla ainoa valaisimista, joka ei ehkä ole realistinen kokonsa puolesta, mutta se vaan olisi aika ’ihQu’ juurikin keittiöön.

Ihan vaan vinkkinä, että kannattaa vertailla valaisimien hintoja. Samalle tuotteelle löysin netistä melkein yhtä monta hintaa kuin jaksoin eri kauppoja selata.

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s