Method puhdistusaineet

Muuton keskellä siivoaminen on melko väistämätön paha, joten siitä voi yrittää tehdä edes pieneltä osin hauskaa. Tilasin nimittäin uusia erilaisia puhdistusaineita netistä. Kyse on Methodin ympäristöystävällisistä ja myrkyttömistä tuotteista, joissa ei purkkien ulkoasutkaan ole hassumpia. Kuulemma erittäin suositeltavia tuotteita etenkin lapsiperheisiin.

Löysin netistä Hyvän Tuulen Puodin, jossa kyseiset tuotteet ovat 20% alennuksella. Tilasin tuotteet sunnuntaina ja tänään ne olivatkin jo Postissa odottamassa noutoa. Nopeaa palvelua siis = tykkään.

Method

Omaan tilaukseeni otin:
– Kylpyhuoneen puhdistussuihke, eucalyptus-minttu
– Yleispuhdistussuihke, verigreippi
– Yleispuhdistussuihke, laventeli
– Geelimäinen nestesaippua, sweet water
– Ikkunanpesuaine, minttu

Käsisaippuaa lukuunottamatta pullojen koot ovat huikeat 828 ml – yllätyin niiden olevan noinkin isoja (tosi hyvin olen lukenut tuotekuvaukset verkkokaupassa). Toivottavasti myös riittoisia. Osa ihanuutta on, etteivät nuo tuoksu ainaiselle sitruunalle, jota karkeasti yleistäen kaikki pesuaineet ovat. Nyt kun kävin paketin jo hakemassa ja pulloista tuoksuja tuoksuttelin, niin täytyy sanoa että ”ei huono” ja käytössähän sen tarkemmin huomaa onko ne hyviä, ärsyttääkö nenää ja tärkein eli onko ne riittävän puhdistavia. Eiku siivoamaan… :)

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.

Jätä kommentti