Village ja Zinna

Ylimääräiset vapaat lusittu ja paluu arkeen on koittanut. Pääsiäisen tuoma pitkä viikonloppu vei ainakin meidät kaupungista ”maalle”. Ihanaa oli, että käynti Kokkolassa mahdollisti myös tutustumisen paikallisiin sisustuskauppoihin, kun kaupat kerran olivat auki lauantaina normaalisti. Pari ihanaa liikettä löysinkin, joista haluan vinkata myös tässä postauksessa.

Villagewww

Ruotsalainen ketju, jonka ainoa liike Suomessa on Kokkolassa. Myyjän kanssa jutusteltuani sain kuulla, että Helsinkiin on suunnitteilla avata oma myymälänsä – tervetuloa sanon minä, sillä niin mukavia tuotteita tarjontaan kuului ja vahva presenssi kausituotteissa (tällä kertaa tietty pääsiäisteemalla). Verkkokauppaa ei vielä Suomessa/suomeksi ole, mutta tuotteita voi ihmetellä täältä.

Omaan ostoskassiin päätyi kangasta – kyllä, kyllä ajattelin ommella keittiöön istuintyynyt, niin sitten joskus kun ehtii :) Kuvassa tuo valkoinen näyttää harmaalta, mutta luonnossa se on melko puhtaanvalkoinen. Perhoskuosi oli toisena vaihtoehtona kesää silmällä pitäen.

Kangas_village

Kangas 21 €/m

Ja koska minulla on sisustustyynyaddiktio, niin ihastelin myös näitä, mutta hillitsin itseni hyvin ja jätin ne kauppaan.

Tyynyt_village

Zinnawww

Zinna houkuttelee asiakkaitaan jo pelkän miljöönkin puolesta: myymälä on vanhassa kaupungissa kauniin puutalon kivijalassa. Zinnan tarjonnasta löytyy mm. Gant, Lexington, Bruka Design, Pappelina, Rivièra Maison ja Linum. Zinna oli siisti, tyylikäs liike, jossa oli ystävällistä henkilökuntaa (ilmeisesti äiti ja tytär) – parasta oli, että sai ihan rauhassa tutkia mitä tuotteita löytyy ja fiilistellä uusia ideoita. Zinnasta ostin ihanan valkoisen tuoksukynttiläpurkin, jonka sijoitan kylppäriin.

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s