Puupenkki

Jos ei vielä säiden puolesta kevät ole tullut, niin ainakin siltä osin on, että töistä on kiva lähteä ajoissa pois [valoisaan aikaan]. Tätä aikaa olen hyödyntänyt vaeltaen pitkin Helsingin katuja ja tehden uusia havaintoja. Erityisesti sisustuskaupat ovat olleet viime aikoina mielenkiinnon kohteena, kun olen kyllästynyt ydinkeskustan [lue: Stockmannin] tarjontaan.

Yksi uusi ehdottoman hieno löytö minulle on Korkeavuorenkadulla Antiikkiliike Fasaani. Useimmille tämä on varmasti tuttu juttu, mutta itse kun en ole ollut suuresti innostunut kiertämään aktiikkiliikkeitä, niin lähinnä nimi oli tullut tutuksi kotimaisista sisustusohjelmista. Tälläkin kertaa päädyin Fasaaniin ihan sattumalta ohikulkiessa eli en siis tietoisesti hakeutunut paikalle. Käynti olikin erittäin positiivinen kokemus. Ensinnäkin liiketila on melko suuri; vanhan korttelin kellaritiloissa ja jakautuu useampiin huoneisiin. Kodin tavaraa löytyy aivan laidasta laitaan: vanhoista ruostuneista omenakoreista ja lasitavarasta aina retroihin designkalusteisiin ja uusvanhaan tuotantoon saakka. Asiakaspalvelu liikkeessä on myös oikein ystävällistä ja avuliasta. Kannattaa vilkaista ainakin heidän nettisivunsa yllä olevasta linkistä, niin saa jo käsityksen millaisia löytöjä sieltä voi tehdä.

Minun sydämeni vei välittömästi alla oleva penkki, joka edustaa aiemmin mainittua uusvanhaa tuotantoa. Penkki ei ole siis aivan oikeasti vanha, mutta puu on ja se näkyy lopputuloksessa. Penkissä ei ole yhtään naulaa eikä ruuvia, joten siltä osin on kunnioitettu vanhoja keinoja valmistaa kalusteita. Tein penkistä parin päivän varauksen (ja otin pari kuvaa), jotta sain mitattua sen sopivuuden eteiseen. Ja sopihan se!! <3

Penkki11

Ilman kummempia stailauksia, siinä se koko komeudessaan on ja kuten kuvasta näkyy, se on kuin tehty tuolle seinänmitalle! :D Kotona kun on paljon valkoista ja mustaa, lähinnä uusia huonekaluja [paitsi ruokaryhmä], niin tykkään yhdistää niihin jotain linjoja rikkovampaakin, jottei lopputulos ole liian kliininen. Onko ideoita mitä laittaa penkin yläpuolelle: taulu/tauluja, naulakko vaiko eikö mitään…?

Penkki33

Penkki22

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s