Pore Helsinki

Sisustuskierros Helsingissä jatkuu. Tähän mennessä olen jo kirjoituksissa maininnut Antiikkiliike Fasaanin, Johanna GullichseninBoconceptin ja momonon. Nyt vuorossa Pore Helsinki, johon kannattaa piipahtaa samalla reissulla kuin Fasaanissa. Ovat nimittäin naapureita keskenään.

FermLiving2

Pore on kiinnostava pieni myymälä, jonka tuotteet levittäytyvät sään salliessa myös jalkakäytävän puolelle. Ystävällinen palvelu ja kysymyksiin saa vastauksia iloisella asenteella. Liikkeen pienessä tilassa on paljon tuotteita, mielenkiintoista katseltavaa ja hypisteltävää.

Pore -kokoelman sisustus-, muoti- ja hyvinvointituotteet ovat huolella valittuja poimintoja ajankohtaisista merkeistä ja mallistoista, pääosin kotimaasta ja ripaus muualta. Kokoelmaan kuuluu pienhuonekaluja, valaisimia, mattoja, sisustustyynyjä, torkkupeittoja, ajankohtaisia kattausastioita ja -tekstiilejä, laukkuja, koruja ja käsin tehtyjä hyvinvointituotteita. Myymälä edustaa mm. seuraavia merkkejä: Ferm Living, Lennol, Secto. Tuotekollaasia voit ihastella vaikkapa täältä. Uusia tuotteita tulee liki joka viikko.

Omaan ostoskoriini löysin Ferm Living – servettejä ja ihanan mustavalkoisen keittiöpyyhkeen (vaikkapa momonon keltaisen pyyhkeen viereen). Mikäs sen trendikkäämpää kuin geometriset kuviot ;)

FermLiving1

Pore Helsinki, Korkeavuorenkatu 3 – www

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.

2 kommenttia artikkeliin ”Pore Helsinki

  1. Leila sanoo:

    Onpas hauska yhteensattuma! Ostin tämän saman kombon viime vuonna Kööpenhaminassa käydessäni. Serverit on jo käytetty, mutta pyyhe miellyttää edelleen :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s