Toukokuu

Jälleen olemme yhden kuukauden lähempänä kesää. Sopii ainakin mulle oikein hyvin :) Tämän postauksen kuvat ovat keittiöstä ja kuvissa pääosassa kenties kevään viimeisimmistä tulppaanit. Koko keittiön kattavia kuvia kun en ole vielä saanut aikaiseksi ottaa (=superaurinkoista päivää odotellessa, jotta kuvat onnistuisivat), niin jospa edetään ihan vain pienissä osissa.

Ikean keittiöjakkaran olen itse maalannut valkoiseksi ja se on saanut kaverikseen isohkon taulun, johon vaihdan joka kuukausi uuden ”kuvan”. Kuvana toimii yhden kuukauden kalenteri ja nuo pienet mustat pallot ovat päiviä. Katsotaan missä vaiheessa vaihdan tauluun ihan oikean kuvan, kun kuukaudet kuitenkin näyttävät kaikki samoilta ;)

Toukokuu_B

Kalenterista en kunniaa suinkaan itselleni ota, vaan rehellisesti mainostan sen olevan peräisin Valkoinen Harmaja -blogista. Blogin kirjoittaja on laittanut kalenterin kaikkien ulottuville ladattavaksi/tulostettavaksi: kliks. Jos oikein villiksi ryhdyn, saatan tulostaa jonkun kuukauden muulle kuin valkoiselle paperille ;)

Toukokuu_A

Huomasinpa juuri, että viimeiset postaukseni ovat sisältäneet aika paljon keltaisia yksityiskohtia ja bloginikin sai keltaista pintaansa jokunen aika sitten. Miksiköhän, vaikka keltaisen hylkäsin tehostevärinä jo tammikuussa… alitajunta, alitajunta :)

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.
Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Toukokuu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s