Ikkunalaudat

Tällä kertaa postaus melko positiivisesta sisustusongelmasta, johon uuden asunnon myötä olen törmännyt: ikkunalaudat. Ikkunalaudat ovat aivan ihanat (tietty!) ja vaikea kuvitella kotia ilman niitä, mutta uudessa asunnossa niitä on varmaan 15 metriä, jos kaikki huoneet lasketaan yhteen. Mutta miten ne kannattaisi somistaa – ja tämä on siis se asian kääntöpuoli ihanuudelle eli ns. ”ongelma”.

Erityisesti ikääntyvien ihmisten kotona useimmat meistä ovat varmaankin nähneet ikkunalautojen pursuilevan pienistä koriste-esineistä, kasveista ja maljakoista. Liika on liikaa, siitä olemme varmaan samaa mieltä, mutta aivan autioksi en niitä raaski jättää. Googlettamalla löysin paljonkin sisustuskuvia asunnoista, joissa ikkunalaudat näkyvät. Suurin trendi on laittaa ikkunalaudalle valaisin, viherkasvi/leikkokukkia, yksittäisiä isompia koriste-esineitä ja kirjoja. Joo-o, sopii mulle, mutta sitten vielä sen tasapainon hakeminen: sijoittaako valikoidut esineet asetelmina, keskelle, toiseen reunaan vai tasaisesti. Huhhuh. Tätä olen pyöritellyt jo tovin ja alla muidenkin iloksi joitakin fiiliskuvia juurikin tästä ikkunalauta-näkökulmasta katsottuna.

Ikkunalauta_1

Ikkunalauta_2

Ikkunalauta_3

Ikkunalauta_4

Ikkunalauta_5

Ehdotuksia ja ajatuksia otan mieluusti vastaan kommenttiboksiin tästä aiheesta :)

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.
Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Ikkunalaudat

  • White and Sweet sanoo:

   Niinpä, yleisesti ottaen oikeaa tapaa ei ole, mutta kunpa vain löytäisi sen oman tyylin tuohonkin. Kohta saan jotain kuvattavaakin, kun pääsen viimeistelemään ikkunalautoja verhokiskojen asennuksen jälkeen.

 1. Minna sanoo:

  Komppaan että ikkunalaudat on ihania!

  No kasvithan on itseoikeutettuja ikkunalautojen asukkeja niiden valontarpeen takia. Mullahan on viherkasveja ja muutamia koriste-esineitä tasaisesti koko ikkunalaudan pituudella. Vähän niinkuin monessa noista mallikuvistasi.

  Tuossa ylimpänä olevissa kuvissa muuten on kirjoja laitettu ikkunalaudalle. Sitä ei kannata tehdä ainakaan vanhemmille, arvokkaille kirjoille, kellastuvat ikävästi auringon uv-säteilyn vaikutuksesta.

  • white and sweet sanoo:

   Kiitos Minna kommentistasi! Jo vain kasvit ovat oikeutettuja ikkunalaudalle. Niitä ei vain kotona montaa ole – johtuen taidottomuudestani hoitaa niitä :) Kirjoista hyvä huomio. Onneksi kirjani ovat vain uudempaan ”arvotonta” tuotantoa eli minkä tahansa voi korvata uudella. Kirjoja en ole toistaiseksi kuitenkaan laittanut… pohdin kyllä :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s