Vihreät neilikat

Tulppaaneja tuli alkutalvella/keväällä ihasteltua ja kuvattua useampaankin kertaan, mutta nyt on kuulkaas uudet tuulet. Tulppisten aika meni jo aikaa sitten :)

Neilikat olivat vuosikymmeniä mummini lempikukkia ja jostain syystä itse pidinkin aiemmin neilikoita vanhempien ihmisten kukkina (kauheeta ikärasismia!) – etenkin niitä aniliininpunaisia. Noh. Mielipiteet ovat siitä ihania, että niitä voi muuttaa koska vain. Niin on käynyt tämänkin kukan kohdalla tai sitten alan itse lukeutumaan niihin vanhempiin ihmisiin…

Neilikka on melko yksinkertainen ja silti siinä on sitä jotain kerroksisuuden vuoksi. Neilikan oksia ei tarvitse edes olla montaa ja ne saa silti aseteltua kivasti kapeaan maljakkoon tai pulloon. Neilikat ovat siitä kiitollisia myös tämmöiselle tumpelolle viherpeukalolle, että saan ne säilymään maljakossa parikin viikoa tekemättä yhtään mitään. Tämä on iloinen asia minulle, mutta myös hyvä vinkki miehille kukkien hankintaan, ettei tarvitse joka viikko uusia kukkia vaimolle tuoda ;) Neilikasta on tullut myyntiin kivoja värejä, joista tällä hetkellä omat suosikkini ovat valkoinen, vihreä ja hento vaaleanpunainen. Onkos jollain tietoa, että onko neilikan saatavuudessa kausia eli pääsenkö ostamaan niitä läpi koko kesän? ;)

Neilikat2

Neilikat1

Maljakko Ikeasta. Kaitaliina Hemtexiltä.

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s