Kurkistus eteiseen

Eteisen sisustus ei vielä ole valmis, mutta jotain sinne on saatu jo hankittua: puupenkki ja Pappelina Linn-matto. Niille lukijoille, jotka eivät ole tietoisia, niin Pappelina on muovia vaikkei nopeasti katsottuna siltä näytä. Pappelina on laadukas muovimatto ja pysyy erittäin hyvin paikoillaan. Oikein kätevä siis eteisessä, keittiössä tai vaikka kylppärissä, koska putsaaminen käy helposti. Värivalinta meidän eteiseen oli musta, valkoisilla ohuilla raidoilla. Maton koko on 70 x 240 cm – kattaa sopivasti peilikaapiston edustan.

Eteinen1

Pappelina

Pari viikkoa sitten tuli hankittua Artekilta ihanat julisteet ja niille ohuet mustat kehykset. Toisessa julisteessa on perinteinen jakkara ja alapuolella aikajana Artekin tuotteiden valmistusajankohdista. Toisessa on Mehiläispesä-valaisin. Kumpikin juliste sopii värityksensä puolesta mihin tahansa huoneeseen. Lopullista päätöstä taulujen sijoituksesta ei ole, joten ne ovat vakiintuneet eteisen puupenkin päälle (tooosi kätevää, kun penkkiä ei voi käyttää). Tauluille on monta sijoitusmahdollisuutta: eteiseen penkin tai kenkätelineen yläpuolelle, makuuhuoneeseen tai vaikka olohuoneeseen ruokailuryhmän yläpuolelle. Päätöstä ei tosiaan ole vielä syntynyt, niin parempi olla tekemättä tarpeettomia reikiä seiniin. Jatkoa siis luvassa :)

Artek1

Artek2

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

4 kommenttia artikkeliin ”Kurkistus eteiseen

 1. Katja sanoo:

  Kyllä on Pappelinan muovimatto hieno! Minä olen myös himoinnut sellaista, mutta se on aina jäänyt muiden ostosten jalkoihin…jospa maton vuoro olisi pian! Muovimatot on todellakin kehittyneet edukseen, ja hyvä niin, koska on niin käytännöllinen.

  • white and sweet sanoo:

   Suosittelen lämpimästi Pappelinan hankintaa. Muovimattojen laatu on tosiaan kehittynyt huimasti eikä ne ole enää mitään kevyitä ”lärpäkkeitä”, jotka eivät pysyisi paikoillaan.

   Itse olen ihastunut erityisesti Pappelinan helppohoitoisuuteen = lika ei näy/tartu ja tarvittaessa voi pyyhkiä kostealla rätillä. Meillä ainakin on toiminut hyvin eteisessä ja seuraava onkin hankitalistalla keittiöön.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s