Inspiraatiokuvat: makuuhuone

Kolmas ja viimeinen päivitys tällä erää oikotie.fi/asunnot -palvelusta löytämistäni viehättävistä asunnoista. Tässä teemana makuuhuoneet. Katso myös aiemmat postaukset: keittiö ja olohuone [klik ja klik].

Oikotie10

Ihan vähän pelottava tuo kallo/sarvet sängyn yläpuolella, mutta muuten tässä huoneessa väritys, tunnelma ja tilan tarkoituksenmukainen käyttö viehättävät.

Oikotie14

Kätevästi makuuhuoneen kylkeen sijoitettu kylpyhuone – luxusta on kaksi pesuallasta. Samanlaisen ratkaisun haluaisin vessaan/kylppäriin (myös kaksi suihkua!!), jos olisi tilaa käytettävissä ruhtinaallisesti.Oikotie12 Matalaan tilaan saatu ilmaa katon ja seinien valkoisella värillä, läpinäkyvillä valaisimilla, alapainotteisella (tummalla) värityksellä sekä pienillä väriläikillä. Oikotie13

Raikkaat värit ja rautalangasta väännetty teksti on magee. Saakohan tekstejä jostain valmiina vai pitääkö vääntää rautalankaa ihan ite? :)
Oikotie11

Pienen makuuhuoneen tila käytetty hyvin. Valaisimet ovat asennettu perin kekseliäästi. Ainoa mikä minua tökkii kuvassa on nuo hallitsemattomat viherkasvit… Ymmärrän kyllä, että viihtyvät mukavassa valoisassa paikassa.

Bonuksena ihana terassikuva:

Oikotie15

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s