Raikas minttu

Väritunnustus: en ole koskaan erityisemmin pitänyt mintunvihreästä. Mutta kuinkas ollakaan pikkuhiljaa se on löytänyt tiensä muutamiin minunkin paitoihin ja huiveihin eikä se nyt niin pahalta näytä sopivassa määrin sisustuksessakaan. Kävi siis samalla tavalla kuin keltaisen kanssa, jota en ole aikaisemmin hyväksynyt vaatteisiin enkä sisustukseen. Keväällä tuosta keltaisesta oli täällä blogissakin enemmän juttua [klik].

Jos tälle kesälle pitäisi sanoa joku tietty muotiväri, niin kyllä enempiä miettimättä sanoisin sen olevan minttu [ja keltainen ja koralli]. Ainakin kaupoissa on paljon tuotteita mintun eri sävyistä aina alusvaatteista huonekaluihin ja muihin sisustustuotteisiin asti. En mene sanomaan, ettei meille tule kotiin koskaan mitään minttua, koska muuten joudun sitä suuremmalla todennäköisyydellä perumaan puheeni ;) Fakta kuitenkin on ettei se tällä hetkellä meille sopisi missään muodossa, vaikka juurikin valkoisen kanssa minttu näyttää erityisen raikkaalta. Keräsin tuohon alle pienen minttu-fiilistelykollaasin, ihan vain makustellakseni asiaa:

mint

Joillakin se mopo kyllä on karannut aivan käsistä eli älä kokeile seuraavia kotona…

Mint_A

Sen sijaan, harkitse näitä…

Mint_B

 Ja hei, onhan tässä mun blogissakin ollut linkkien värinä jo tovin mintunvihreä – heh. Mutta mitenkäs mintunvihreä iskee sinuun?

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.

2 kommenttia artikkeliin ”Raikas minttu

    • white and sweet sanoo:

      Ehkä se (liiallinen?) makeus onkin just se juttu mitä olen mintussa aiemmin vieroksunut. Sama on vaaleanpunaisen kanssa vaikka väristä sinänsä pidän, mutta menee sisustuksessa tai vaatteissa jotenkin hieman liian imeläksi/hempeäksi… Mutta lämpenen pienin askelin mintunvihreälle :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s