Lapuan Kankurit – Koivu

Jostain syystä olen hurahtanut koivuiseen kuosiin. Kaupoissa vilkuilen tuotteita, joissa nimenomaista puustoa löytyy ja mikä voisi olla ihanampi näky luonnossakaan kuin musta-valkoiset koivut [lehdillä tai ilman]! Niin yksinkertaisia ja niin kauniita. No, niinhän siinä kävi, että Lapuan Kankurit -myymälässä käydessäni ostin Marja Rautiaisen suunnitteleman Koivu -sarjan keittiöpyyhkeen. Toivotaan, että se on materiaaliltaan (50% pellava, 50% puuvilla) maineensa veroinen eli kestävä ja helppohoitoinen.

Koivu1

Koivu2

Jos tästä oikein innostuu, niin Koivua voi Lapuan Kankureilta levittää myös muualle kotiin ja katsoin netistä löytyvän ainakin seuraavia tuotteita: KOIVU kylpypyyhe, KOIVU kassi, KOIVU kaitaliina, KOIVU paperikassi, KOIVU pesukinnas, KOIVU saunatyyny, KOIVU laudeliina, KOIVU pitkät sauna tulitikut.

Mutta jos saisin vapaasti valita koivu -tuotteen tämän listan ulkopuolelta, niin ehdottomasti haavelistalla olisi koivu-jakkara – siis sellainen pölkkyjakkara, jossa on kaarnat paikoillaan. Kyllä se sopii kaupunkiasuntoon, kun pistää vain sopimaan – vaikka sitten parvekkeelle jos ei muuten :)

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s