Päivä Porvoossa

Porvoo on aivan mahtava pieni kaupunki, jossa täytyy vähintään yhden kerran kesässä pyörähtää – mieluiten kaksi tai ehkä kolmekin. Porvoossa on mielestäni montakin hyvää syytä käydä ja suurin yksittäinen syy on sen vanha kaupunki [tietty!]: vesi lähellä, kauniit talot, ihanat sisustuskaupat, herkullisia ruokia tarjoilevat idylliset ravintolat, kauniit sisäpihat ja aina löytyy jotain uutta. Viimeksi mainittu eli uuden löytäminen onkin hassua. Vanha kaupunki on sen verran sokkeloinen, että kannattaa seikkailla myös pääkaduilta poispäin ja voi havaita sisäpihojen ja talojen takaa löytyvän pieniä gallerioita, kahviloita ja kauppoja :)

Porvoo1

Ja todellakin ne talot ovat suuri ihastelun aihe, kuten alla olevasta kuvasta käy ilmi – tykkään ja mieluusti tuohon penkille istahtaa kahvikupposen kera katselemaan katujen vilinää :)

Porvoo

Porvoon ihanat ravintolat tulikin jo mainittua ja kävimmepä mekin yhdessä paikassa brunssilla. Emme kylläkään vanhassa kaupungissa, mutta ei kaukanakaan – siitä lisää seuraavassa postauksessa. Vinkkinä kylläkin se, että kyseinen ravintola löytyy viime vuoden 50 parasta ravintolaa -listalta :) Onko teillä vinkata hyviä ravintoloita tai brunsseja Porvoosta? Kesää on nimittäin vielä runsaasti jäljellä eli hyvin ehtii käydä kokeilemassa jonkun uudenkin paikan…

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.

2 kommenttia artikkeliin ”Päivä Porvoossa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s