Pestolohi

Jos vielä hetken jatkaisi ruuan parissa. Herkullinen pestolohi valmistuu nopeasti ja vaivattomasti. Tarvitset vain: lohta, punaista pestoa, tilliä, katkarapuja. Paisto 200 astetta, yhteensä noin 45 min.

Paistan kalan aina ensin nahkapuoli ylöspäin, ja otan nahan pois heti kun se alkaa käpristelemään ja kuivumaan. Näin syöminen on kaikkein mukavinta eikä myöskään nahka tartu vuokaan kiinni. Samalla kun nahka otetaan pois kalan päältä, laitetaan pestoa melko paksulti kalalle. Katkaravut voi myös laittaa tässä vaiheessa (tai vähän myöhemminkin, jottei ne pala). Kypsymisen aikana lusikoin pari kertaa pestosta valuvaa öljyä takaisin kalan ja katkarapujen päälle, niin pinta ei muodosta kuorta.

Pestolohi

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s