Kaffa Roastery

Punavuorelaista kaffetta vuodesta 2007 lähtien. Suosittelen. Kahvit paahdetaan paikan päällä ja kahvia voi ostaa mukaan papuina tai jauhettuna tai sitten siemailla kahvit kahvilassa paahtimon yhteydessä. Itse asiassa liiketilassa toimii paahtimo, showroom ja kahvila. Mikäli kotoa puuttuu kunnon kahvinkeitin tai vaikka haluat kotona jauhaa omat papusi, niin täältä löytyvät tarvikkeet myös niihin. Kukapa ei aamukahvin valmistukseena tarvitsisi tampperia ;)

Itse ostin tällä kertaa kaksi erilaista kahvilaatua tuliaisiksi – katsotaan mitä saajat pitävät Rööperissä paahdetuista seoksista.

Kaffa3

Go’Kväll. Todella makea ja täyteläinen kahvi, jota sävyttävät pähkinäiset vivahteet. 50% Intia, Plantation AA, Arabica-sekoitus, Prosessointi: Washed. 50% Indonesia, Lintong, Arabica-sekoitus, Prosessointi: Pulped natural, Kasvukorkeus: 1000-1600m. Paahtoaste (max. 5): 3.5 Täyteläisyys: 4 Hedelmäisyys: 2

Tauko. Hienostuneen tasapainoinen, keskitäyteläinen ja mukavan hapokas. Raikas olemus täydentyy kevyillä persikka- ja bergamottiaromeilla. Kermaista suutuntumaa tukee mukavasti cashewpähkinäinen jälkimaku. 75% Etiopia, Yirgacheffe, Arabica-sekoitus, Prosessointi: Washed, Kasvukorkeus: 1700-2000m. 25% Intia, Plantation AA, Arabica-sekoitus, Prosessointi: Washed. Paahtoaste (max.5): 3 Täyteläisyys: 3 Hedelmäisyys: 3.

Suloisia nuo kyltit tiiliseinää vasten – pari kuvaa myös kahvilan pystybaarista.

Kaffa4

Kaffa Roastery – Pursimiehenkatu 29, 00150 Helsinki – www

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s