HDW | Design Market

Meinasi vallan unohtua kertoa viime viikonlopun kohokohta eli Kaapelitehtaan Design Market. Olikohan tämä toinen kerta, kun kävin kyseisessä tapahtumassa ja täytyy sanoa, että oli siellä ”muutama” muukin. Ihmiset ovat näemmä nykyään [taloustilanteesta huolimatta] kovin kiinnostuneita sisustamisesta ja erityisesti [edullisista] design -tuotteista. Halutaanko kenties saavuttaa jotain pysyvyyttä tekemällä kestäviä klassisia hankintoja. En osaa sanoa, mutta kauppa kävi hullunlailla. Useimmille pöydille sai odottaa, jotta pääsi edes lähelle katsomaan tarjontaan. Ehkä sen hieman tuskaisen ruuhkan vuoksi ei tapahtuma aiheuttanut ainakaan minussa ostovimmaa, joten ostin ainoastaan Everyday Designin valkoisen lehtikorin luonnonvärisellä juutikassilla. Tämä on ollutkin hankintalistalla ja sopivasti tuolla oli niitä myynnissä.

EveryDayDesign

Tänä viikonloppuna Helsinki Design Week huipentuu Habitare -messuihin. Vielä jahkailen menisikö vaiko eikö. Toisaalta olen todennäköisesti muista blogeista nähnyt jo kaiken olennaisen. Onko ruudun sillä puolella jo käyty Habitaressa – suositteletko?

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.
Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”HDW | Design Market

    • white and sweet sanoo:

      Meillä tuo on käytössä sanomalehtien/kierrätyspaperin keräämiseen. Aikas kätevää on kun voi kantaa ne suoraan lehtikeräykseen tuossa kassissa ja tuoda tyhjänä takaisin uuden saaliin keräämistä varten :)

      Telineeseen sopii myös normaalit paperikassit, joita kaupoista (silloin tällöin) tulee haalittua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s