Suklaabanaanikakun hehkutus

Olen jo lähes vuosi sitten täällä blogissa jakanut tämän banaanikakun ohjeen – kurkkaa resepti täältä. Halusin kuitenkin tähän väliin muistuttaa reseptistä, kun tätä itse viime viikonloppuna leivoin (ja otin paremmat kuvat lopputuloksesta). Tämä on vain niin hyvää ja mehevää. Kannattaa siis kokeilla leipoa kakku hieman tummuneista banaaneista, joissa makeus alkaa olla kohdillaan ja samalla vältyt keittiössä pikkukärpäsiltä, kun banaanit eivät ole houkuttimena. Herkullista viikonlopun alkua! :)

Suklaabanaanikakku1

WAS_bloglovin_transparencyWAS_blogilista_transparency

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.
Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s