Ripaus Marokkoa

Vinkkasin kesäloman alussa jostain kivasta, mitä olen kotiin hankkinut [”mitä uutta”]. Hieman on venynyt tämä paljastus :) Toista siinä postauksessa mainittua en vieläkään kerro [lue: en ole ottanut kunnon kuvia], mutta nyt on aika näiden Marokkolaisten rahien tulla julkisuuteen. Eikä vähiten sen vuoksi, että yllätyksekseni Habitaren -messuilla oli toisten blogeista bongattuna Zoco Home -osastolla samanlaisia raheja esittelyssä. Taisin siis olla ennen aikaani jo kesällä ;)

Marokkorahit0

Marokkorahit2

Minä en kuitenkaan raheja ole ostanut Zocosta, joten siksipä haluan vinkata toisesta ihanasta liikkeestä joka näitä myy [edullisemmin]: Dokkan (vai miten se nyt kirjoitetaan). Dokkan sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Annankatu 15. Ihania tuotteita muitakin kuin vain nämä rahit, joten kannattaa käydä myymälässä tai edes heidän nettisivuillaan. Asiakaspalvelu myymälässä loistavaa, joten mene käymään jos vain suinkin pääset :)

Marokkorahit1

Valkoisen rahin hankin ensimmäisenä, ja jäin odottelemaan tilausta Suomeen saapuvaksi, jonka mukana tulisi myös luonnonvärisiä ruskeita raheja. Vaikka meillä on paljon mustaa ja valkoista, niin en halua kodista liian ”mustavalkoista mykkäelokuvaa”, joten siksi pieniä ripauksia puuta ja muita luonnonvärejä tuomaan lämpöä ja kodikkuutta.

Marokkorahit3

Rahien uskomattoman kaunis kirjailu ja ajatus siitä, että ne ovat täysin uniikkeja yksilöitä ja käsityönä valmistettuja, saa ainakin itseni arvostamaan niitä vielä enemmän. Nämä rahit myydään tyhjinä eli täytteet voi itse keksiä ja valita ne sen mukaan millaiseen käyttöön rahit ovat tulossa.

Marokkorahit4

WAS_bloglovin_transparency

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.

12 kommenttia artikkeliin ”Ripaus Marokkoa

  • white and sweet sanoo:

   Kiitos Susa mielipiteestäsi! Virallinen ”pouf”-vertailu olisikin outo hauska jutunaihe. Kuvioiden ja nahkan perusteella voisi kuitenkin luulla olevan samalta basaarilta ;) Toiset ovat vain hitusen kalliimpia. Ei varmaan tarvinne arvuutella kummat ovat ”aidompia”; mikä nimittäin edes määrittelee aitouden näiden kohdalla – nahka ainakin on aitoa, se on sata varmaa :)

  • white and sweet sanoo:

   Kiitos Hanna, kiva kuulla kokemuksia. On mahtavaa, että meidän pienillä Suomen markkinoillakin löytyy toimijoissa eri vaihtoehtoja ja kilpailua. Ihania tuotteita löytyy niin Zocosta kuin Dokkaniltakin – sellainen iso tarjotin olis aivan mahtava, kun vielä keksisi mihin sen sijoittaisi – ehkä seinälle…? :)

 1. Minna sanoo:

  Ihana rahi! Haaveilen meille tuosta konjakin värisestä! olisi ihanaa vastapainoa vaaleaan ja harmaaseen sisustukseen! :) On se vaan niin kaunis <3 Ps. Kauniita kuvia blogissasi. Tervetuloa vastavierailulle blogiini. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s