Pasta ilmakuivatusta kinkusta

Yleensä resepteistä tulee kuvattua lopputulos, mutta tein tällä kertaa poikkeuksen ja kuvasin reseptin kylkeen kuvat raaka-aineista. Tämän kinkkupastan valmistaminen on simppeliä, nopeaa ja raaka-aineet eivät ole kovin kalliita.

Pasta00

Pastan resepti

2 dl kermaa
1 pkt ilmakuivattua kinkkua (prosciutto tai serrano)
1 sipuli
pakasteherneitä
aura-juustoa
suolaa
rouhittua mustapippuria
tuorepastaa

[rucolaa ja parmesania]

  • Laita pasta kiehumaan ohjeen mukaan. Tuorepasta olisi toki parasta, jolloin keittoaikakin on erittäin lyhyt.
  • Leikkaa sipulit suikaleiksi ja paista kevyesti pannulla.
  • Lisää hetken kuluttua herneet sipuleiden sekaan.
  • Kaada kerma sipuli-hernepaistoksen sekaan ja kiehauta sen verran, että se saostuu/paksuuntuu eli enimmät vedet haihtuvat.
  • Lisää edellisten joukkoon ilmakuivatut kinkut hieman pienennettyinä. Kiehauta koko komeus kokoon ja lisää murennettu aurajuusto. Tarkista maku ja mausta suolalla ja pippurilla oman maun mukaan.

Tarjoile heti: pasta alle, kastike päälle ja koristelu rucolalla (joka minulta unohtui) ja parmesanilla. En suosittele sekoittamaan kastiketta ja pastoja keskenään kattilassa ennen tarjoilua, sillä kerma imeytyy pastaan melko nopeasti.

Pasta1

Voit seurata blogin päivityksiä myös Bloglovin’in ja Blogilistan kautta – tervetuloa uudet ja vanhat lukijat! :)

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.
Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s