Syksyinen parveke ja pölkkypenkki

Kuten jo mainitsin aikaisemmin, että on aika siirtyä parvekkeella kesäisistä tunnelmista syksyyn [kesäkuvat voit vilkaista täältä tai täältä]. Hieman vaihdoin myös järjestystä – sikäli mikäli se näin pienessä parvekkeessa on edes mahdollista. Myös pienen valonlähteen parveke sai kahdesta erilaisesta valopalloketjusta; toinen on Ikeasta (toimii aurinkoenergialla) ja toinen Tarjoustalosta (toimii paristoilla).

Syysparveke2

Syysparveke3

Uusi ylpeyden aihe parvekkeella on pölkkypenkkini. Tämä pala koivua kulkeutui kesälomamatkalta Lieksasta Helsinkiin – ei sitten lähempää löytynyt :) Mies kyllä pyöritteli (jälleen) päätään, kun rouva halusi takakonttiin tämän mölkyn, no onneksi tilaa oli. Nyt olen vihdoinkin saanut sen siistittyä, käsiteltyä homeenestoaineella, pohjassa pienet tassut jotta ilma kiertää puun alla ja päälle pehmusteeksi harmaa Ikean Bertil -istuintyyny. Tuo istuintyyny on kuin tehty pölkylle, halkaisija on nimittäin aivan nakutettu.

Syysparveke1
Sen verran alkavat ilmatkin jo viiletä, että mitkä tahansa kasvit eivät enää ulkona pärjäile. Niinpä hankin kolmea sorttia kanervaa parvekkeen kaunistukseksi – tuo marjoillakin oleva on kuulemma kanervalajike. Stockan kukkaosastolla lupailtiin näiden kestävän hyvin ensi lumiin saakka ja miksei jälkeenkin, kun parveke on lasitettu.

Syysparveke0

WAS_bloglovin_transparency

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.
Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Syksyinen parveke ja pölkkypenkki

    • white and sweet sanoo:

      Pala luontoa kotona :D Alkujaan ajattelin sijoitta pölkyn olkkariin jakkaraksi (ennen siis kuin löysin ihanat MaroccoRahit <3 ), mutta käytännöllisyys tuli esteeksi: jakkarasta olisi pitänyt kuoria koko kaarnakerros pois, jottei se roskaisi yhtään, mutta kun halusin nimenomaan pitää kaarnan niin siirsin sen samaan käyttöön parvekkeelle. Kätevää – eikö? :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s