Musta rottinkituoli

Olen jo pitkään haaveillut olohuoneeseen nojatuolia sohvan kaveriksi – ihan vaan yhtä tuolia. Lukuisia huonekalukauppoja ja -ketjuja kiertäneenä tulin siihen tulokseen, että parempi olla ilman nojatuolia kuin hankkia vain välttävä. Sain kuitenkin syksyn tullen briljantin idean ja nettisurffailu alkoi.

Etsin täydellistä korituolia. Mustaa tai valkoista. Sopivan kokoista ja näköistä. Etsin ensin ”perus” lumikenkä korituolia, mutta tämä modernimpi versio vei syrämen <3

Rottinkituoli00

Ihanan istumamukavuuden takaa Shepherdin valkoinen lampaantalja.

Rottinkituoli0

Milläs muulla kuin Googlen kuvahaulla löysin tämän Parolassa sijaitsevan yrityksen – ennestään se ei siis ollut tuttu. Luotin siihen kuitenkin heti, koska täytyyhän sen olla hyvä jos yritys ollut pystyssä vuodesta 1967 lähtien. Lainaus heidän nettisivuiltaan:

Parolan Rottinki Oy suunnittelee, valmistuttaa ja tuo maahan korkealuokkaisia rottinki- ja puuhuonekaluja, joiden valmistuksessa kiinnitetään erityisesti huomiota ammattitaitoon, huolelliseen viimeistelyyn sekä korkealuokkaisiin raaka-aineisiin. Samalla vaalitaan pitkiä perinteitä rottinkihuonekalujen valmistuksessa.

Nettikauppaa Parolan Rottingilla ei ollut, joten laitoin heille sähköpostia ja etukäteen maksamalla sain hoidettua tuolin kotiinkuljetuksella. Sain aivan mahtavan ystävällistä palvelua ja perille tullessaan tuoli oli erittäin hyvin pakattuna [=ei kolhun kolhua] – kiitos vaan ja suosittelen muillekin! Käy ainakin kurkkaamassa nettisivut [klik].

Rottinkituoli1

Rottinkituoli2

Voit seurata blogin päivityksiä myös Bloglovin’in ja Blogilistan kautta – tervetuloa! :)

WAS_bloglovin_transparency

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.

4 kommenttia artikkeliin ”Musta rottinkituoli

 1. Kaisa J - CaiSan Koti sanoo:

  Onpas tyylikkäästi tuotu rottinkituoli tähän päivään. Ihan mukava kun nämä tuntuvat taas olevan muodikkaita. Minulla on vanha lapsuusaikainen lasten rottinkituoli joka on kulkenut mukanani omissa kodeissa. Se on aika kärsinyt mutta hyvin rakas. Olisi mukava löytää jokin paikka joka kunnostaisi sen taas ehjäksi.

  • white and sweet sanoo:

   Kiitos!! Olen tykännyt tuolista ihan älyttömästi. Tuli myös jotenkin ihan lapsuus mieleen, kun silloin korituoli löytyi joka kodista :)

   Kannattaa kunnostuttaa oma tuolisi, ja kysy vaikka tuolta Parolan Rottingilta onko heillä suositella missä niitä voisi entisöidä. Ihan kaikkialla niitä ei varmaan osata… luulisin.

  • white and sweet sanoo:

   Kiitos!! Valkoisissa taljoissa on ihan älyttömästi eroja, niin laadussa kuin värisävyissäkin. Syynäsin tämänkin taljan kohdalla about kaikki myynnissä olevat läpi etsien kaikkein valkoisinta ja mielestäni löysin ihan riittävän valkoisen :)

   Kiitos myös kommentoinnista, tulin heti vastavierailulle…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s