Pehmeät suklaacookiet

Herkullista maanantaita! Arki-illan puhteiksi leipasin suklaacookie -keksejä. Reseptin löysin toisesta blogista (muistaisipa vaan mistä) ja voin suositella reseptiä. Ihan pienesti muokkasin tätä, joten tässä oma versioni. Sellainen varoituksen sananen, että älä maista taikinaa – se on törkeen hyvää :D

Keksit

150 g voita
2,5 dl sokeria
1 dl vaaleaa siirappia
2 munaa
5 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
1 tl soodaa
150 g tummaa suklaata

Vatkaa vaahdoksi sokeri, pöydällä pehmennyt voi ja siirappi. Vatkaa sekaan kananmunat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja yhdistä muuhun seokseen. Sekoita joukkoon vielä pilkotut suklaat. Nostele pellille harvakseltaan (leviää paljon – itse laitoin isolle pellille 9 keksiä kerrallaan). Paista 200 asteessa n. 8-10 minuuttia, kunnes ovat kauniisti hiukan ruskettuneet. Tällä ohjeella tulee noin 15 isoa keksiä.
Halutessasi voit laittaa taikinaan sekä tummaa että valkoista suklaata tai laittaa mukaan ruohittuja hasselpähkinöitä tms. – resepti on siis hyvin muokattavissa.
– – –
Voit seurata blogin päivityksiä myös Bloglovin’in ja Blogilistan kautta – tervetuloa uudet ja vanhat lukijat! :)
Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.
Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s