Granit -penkin tuunaus

Tein mieleenpainuvan löydön Helsingin Granitissa jo kesällä, mutta jätin ajatuksen hautumaan kahdesta syystä: se pitäisi tuunata enkä tiennyt millä tavalla sen tekisin, jotta lopputulos miellyttäisi. Täysin aktiivisesti tuota hankintaa en miettinyt, mutta taustalla se kuitenkin muhi kun koko ajan tiesin mihin hankinnan sijoittaisin. Niin, että minkä sijoittaisin ja mihin sijoittaisin – no penkin, puupenkin ja olohuoneeseen, ruokailuryhmään :) Penkkiä myydään Granitissa ”piknik-penkkinä” eli ensisijaisesti (kai) ulos terassikalusteeksi, mutta so what, sisälle se tulee sanon minä.

Ajatus haluamastani lopputuloksesta kirkaistui kuin salamaniskusta, kun näin Kodin1:ssä ihanan Annon lampaantaljan – siitä se ajatus sitten lähti. Ensin ostin taljan, sitten kipitin maaliostoksille ja tämän reissun päätteeksi Granitiin. Jei!

Penkki3

Lähtötilanne oli tämä: mustat metallijalat ja istuinosa täysin käsittelemätöntä puuta. Pensseli käteen ja sutimaan mustaa lakkaa pintaan. Kuvassa alaosa on jo maalattu valmiiksi ja yläpuoli odottaa samaa settiä:

Penkki1

Maalasin penkin kolmeen kertaan, jotta sain lopputuloksesta riittävän peittävän. Penkin päällä on jalkojen kiinnikkeitä ja halusin säilyttää ne hopeisina, joten putsasin pumpulipuikolla maalit pois jokaisen kerroksen välillä. Ja voilà! Valmista tuli yhdessä hujauksessa – mutta ei siinä vielä kaikki, näytän seuraavassa postauksessa miltä se näyttää taljan kanssa – I love it <3

Penkki2

Voit seurata blogin päivityksiä myös Bloglovin’in ja Blogilistan kautta – TERVETULOA! :)

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s