Ornamon myyjäiset

Tänään, itsenäisyyspäivänä, oli hyvin aikaa piipahtaa Ornamon joulumyyjäisissä Helsingissä. Tapahtuma järjestettiin Aleksanterinkadun varrella olevassa Valkoisessa salissa, aivan Tuomiokirkon lähellä. Niin, että mikä on Ornamo? Kopioin pätkän heidän nettisivuiltaan:

Teollisuustaiteen Liitto Ornamo on muotoilijoiden valtakunnallinen aatteellinen ja ammatillinen keskusjärjestö, johon kuuluu yli 2 100 jäsentä. Ornamo edustaa ja palvelee koulutettuja muotoilijoita, suunnittelijoita sekä taideteollisia taiteilijoita ammattimaisessa toiminnassa. Noin neljännes Ornamon jäsenistä tekee taiteellista työtä ja kolme neljäsosaa muotoilutyötä. Järjestön jäsenet työskentelevät teollisen muotoilun, tekstiili-, vaatetus- ja huonekalusuunnittelun, sisustusarkkitehtuurin, immateriaalisen suunnittelun, taidekäsityön ja taiteen aloilla.

Ornamon tehtävä on vahvistaa taideteollisen korkeakoulutuksen saaneiden ammattilaisten työllisyyden ja yrittäjyyden edellytyksiä, osaamista ja työssä jaksamista.

Olin ensimmäistä kertaa tapahtumassa ja ihan kivat myyjäiset olivatkin. Monenlaista mielenkiintoista design -kippoa, kuppia, korua, laukkua jne. sieltä löytyikin – kuulemma jopa 70 suunnittelijan tuotteita. Nämä puutuotteet olivat erityisen ihastuttavia ja kuinka hauska onkaan tuo ”munakerrostalo” :)

Ornamo0

Näpsäsin vain pari pari yleiskuvaa…

Ornamo2

Nopeasti katsottuna tämä seuraava kuva näyttää oudolta – niin ne on portaat, so what. Tuli vain portaiden kohdalla mieleeni, että nyt kun on kovin trendikästä hankkia kotiin kultaa ja messinkiä, niin kuinka harvoin tulee kiinnitettyä huomiota samoihin metalleihin vanhoissa julkitiloissa…

Ornamo1

Harmillista oli, ettei kaikissa myyntipisteissä käynyt maksukortit – itse kun en juuri koskaan käteistä mukana kanna. Jotain sielä kuitenkin tarttui mukaan ja tässä esimakua: se on pieni, siinä on mustaa, puuta ja metallia :)

Muoto0

Voit seurata blogin päivityksiä myös Bloglovin’in ja Blogilistan kautta – TERVETULOA! :)

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s