Marokkoa keittiöön?

Marokko-villitys ei ainakaan täällä ihan vielä laimene. Muistatte kenties marokkolaiset kynttilälyhdyt ja marokkolaiset poufit. Kyllä-kyllä, näistä tykkään edelleen – ja jos joku muukin tykkää noista raheista, niin satuin huomaamaan ainakin MSO.fi:ssä Zoco Homen myyvän raheja kesäalennuksella 99e/kpl [klik ostoksille tästä] – huomhuom, ilman toimituskuluja! Niin ja takaisin aiheeseen. Innostuin tästä alla olevasta Zoco Homen sivuilta löytämästäni fiiliskuvasta. Marokkoa keittiöön… hmmm… mutta miten…

Zoco-home

Kunnes sain hyvä (mutta kalliin) idean: keittiön kaapistojen välitilan laatoitus! Olisiko ihan mielettömän ihana joku tämmöinen mustavalkoinen:

Keittio_valitila

Isoin kysymys laatoituksen vaihtamisessa lienee, että kyllästyyköhän tuohon? Projekti lienee liian kallis jos sitä jaksaa katsella muutaman kuukauden. Harmittelen myös sitä, ettei keittiössäni ole sileitä valkoisia kaakeleita, koska sitten valintani olisi ollut laattojen tarroittaminen marokkolaisella kuosilla. Pohdinta jatkuu: miten siis saisin marokkolaisuutta keittiöön. Ideoita?

Voit seurata blogin päivityksiä Bloglovin’in ja Blogilistan kautta ja muita kuulumisia Instagramin kautta – tervetuloa! :)

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.
Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Marokkoa keittiöön?

  1. Irina - White & Fresh sanoo:

    Piensisustus voisi olla yksi ratkaisu marokkohenkisyyden tuomiseen keittiöön. Noita laattojahan voisi kai tilata yksittäiskappaleita ja käyttää vaikka ”tauluna” nojaamassa johonkin, astioiden alla, keittiön tasolla säilytysalustoina yms. Sitten vaan astioita ja muita somisteita ja muutoin yksinkertaistaa ympäristön niin, että marokkohenkisyys saa näkyvyyttä. :)

    • white and sweet sanoo:

      Kiitos Irina tosi hyvistä ideoista! Tuo irtolaattojen käyttö ei ollut tullut itselleni mieleen. Pitääkin pistää pohdintaan ja kysyä saako niitä ostettua yksittäisinä vähän kuin ”mallikappaleiksi” kotiin :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s